site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tire Belediyesi’nde Yardımlara Devam

11/12 Nisan tarihlerinde İçişleri Bakanlığı genelgesi gereğince uygulanan sokağa çıkma yasağında vatandaşın hizmetinde olan Tire Belediyesi ikinci haftada da yardımlara devam ediyor.

Tire Belediyesi’nde Yardımlara Devam
19.04.2020
A+
A-

Tire Belediyesi Aş Evinde pişirilen yemekler yaşlı, kimsesiz ve durumu iyi olmayan vatandaşlara ulaşırken, gıda ve temizlik kolileri de ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya devam ediyor. Ayrıca geçen hafta olduğu gibi bu haftada ücretsiz ekmek dağıtımı yapılıyor.

YARDIMLAR TEK TEK ADRESLERE TESLİM EDİLİYOR
Muhtarlar tarafından verilen isim listesi, belediye personeli tarafından tespit edilen adresler, bireysel olarak belediyeye başvurarak yardım talep eden, ihtiyaç sahibi olduğu Sosyal Yardımlaşma Vakfı çalışanları ve Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince teyit ettirilen vatandaşların adreslerine yardım kolileri tek tek teslim ediliyor.

TİRE HALKININ HEDİYESİDİR
Gıda ve temizlik kolilerinin üstünde ise daha önce olduğu gibi “Tire Halkının Hediyesidir” yazıyor.

Kolilerin üzerinde bulunan “Tire Halkının Hediyesidir ” yazısı ve yapılan yardımlar ile ilgili açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ” Tire Belediyesi, Tire Halkının belediyesidir. Biz, bir kısmı vatandaşımızın vergileriyle oluşan belediye bütçemizden bu imkanları sağlıyoruz. Bir nevi Tireliler’den aldığımızı yine ihtiyaç sahibi Tireli vatandaşlarımıza veriyoruz. Ayrıca bu hayır işinde Tireli hayırseverlerin katkıları da yadsınamaz, onlara buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Ramazan ayı öncesinde de yardımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.