site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Timsahlar Ağlıyor

03.07.2016
A+
A-

huseyintasyakan8Durmayın!
Şimdiden geçin klavyelerinizin başına ve  ”Lanetliyoruz”  ifadesini barındıran, şöyle en cafcaflısından birer resim felan bulup ileride yine paylaşmak üzere saklayın bilgisayarınızda. Hatta katilleri kınayıp lanetlemek üzere, size özel ifadeler kullanarak hazırlayacağınız bir metini de hazır bulundurun elinizin altında !

Nasıl olsa basiretsiz, kabiliyet düşmanlarının yönetimindeki ülkemizde bu felaketler ve ölümler son bulmayacak!

14 Senedir bu ülkede neler olup bittiğini kavrayabilen, AKP hükümetinin iktidar koltuğuna oturduktan sonra, ağızlarını her açtıklarında asıl niyetlerinin ne olduğunu anlayan ve buna dair bir duruş sergileyen tüm vatandaşlarımızı tenzih ediyorum. Ancak sonuncusunu 28 Haziran akşamı Atatürk Hava Alanı’ nda yaşadığımız, her terör saldırısı sonrasında 14 yıldır  gerek siyasi görüşü, gerekse maddi manevi menfaati gereği  suspus oturuyorken; sanki hiç birşeyden haberleri olmamış gibi, teröre sözde lanet  okuyarak timsah gözyaşları dökenleredir yazdıklarım.

Evet yukarıda da dediğim gibi, 14 yıl boyunca bugünlerin temeli atılıyorken, aymazca ve büyük bir gaflet halinde yaşanan rezilliklere karşı koruduğunuz sessizliği unutup, şimdi yine klavyelerinizin başına geçip kınama ve lanetleme mesajları yayınlayabilirsiniz.  Bunu yaparken büyük bir pişkinlik içinde yüzünüz kızarmadan, çok üzülüyormuş gibi davranacağınızdan da adım kadar eminim zira yakın geçmişte yaşananları asla hatırlamayacaksınız, hatırlamazdan geleceksiniz.

Lafı da fazla uzatmadan bugüne kadar göz yumduğunuz, bilerek ve isteyerek tepki vermediklerinizi hatırlatayım isterseniz!

AKP cenahı iktidara gelir gelmez Cumhuriyet ile olan kavgaları gereği rejimi yıkmaya yönelik her türlü söylem ve eylemlere kalkışırken, aynen yukarıda da ifade ettiğim gibi,; ya siyasi görüşünüz gereği, ya da maddi ve manevi menfaat sağlamanız gereği zerre kadar ses çıkarmadınız.

Yine rejimle olan kavgalarına istinaden, Cumhuriyetin en güvenilir kurumu TSK yı itibarsızlaştırmak, pasifize etmek için eski suç ortakları cemaat ile beraber akıl almaz iftiralar ile saldırıya geçtikleri sıra, siz de akıl almayacak bir suskunlukla olanları büyük bir aymazlık içinde seyrettiniz.

Açılan kumpas davalarıyla Genel Kurmay Başkanı dahil olmak üzere, üst düzey Generaller bir bir zindanlara kapatılıyorken; Açılım süreci bağlamında  Milli İstihbaratın, terör örgütlerinden bilgi akışını sağlayan ne kadar personeli varsa pasifize edilişine kör ve sağır kaldınız.  Hele ki bu kumpas sürecinde, eli kanlı terör örgütünün üst düzey elemanları, şerefli Türk Ordusunun komutanlarına karşı gizli tanık yapılırken, suskunluğunuz utanmazlık ölçüsünde tavan yapmıştı.

Binlerce asker ve polisimizi şehit eden PKK miltanlarını Kuzey Irak’ ta besleyip koruyan ve kollayan Peşmerge başı Mesud Barzani, ayaklarının altına kırmızı halılar serilip karşılanıyor ve AKP kongresine onur konuğu yapılıp, ‘’Türkiye seninle gurur duyuyor’’ nidalarıyla alkış ve tezerruhata boğuluyorken, yine yüzünüz kızarmadan bütün bu rezilliklere seyirci kalıyordunuz.

Ve en nihayet, Ankara’ dakilerin yine akıl almaz yanlışlarla dolu Suriye politikalarına seyirci kaldığınız gibi; sırf  Esad’ ı indirmek uğruna içimize kadar sokulup, Devlet’ in hastanelerinde tedavi edilmesine varacak noktada  her türlü sağlık, lojistik ve silah  yardımıyla beslenip büyütülen teröristlerin, başımıza bela olacağını ifade ettiğimiz bütün feryad figan haykırışlarımızı duymazdan geldiniz.

Kısacası 14 yıldır bu ülkede olup bitene seyirci kaldıktan sonra, bugün yaşadığımız her terör saldırısının ardından kınama ve teröre lanet okuyanların samimiyetine asla inanmıyorum.  Yüzlerce vatandaşımızın, asker ve polisimizin hayatını kaybettiği bu cenderede, milletin aklıyla alay  eder gibi binlerce korumanın arasında kefen edebiyatı yapanlara ise zerre kadar güven duymadığımı da özellikle vurgulamak isterim.

En başta kullandığım ifadeyi tekrarlayarak, 14 yıldan beri olacakları sezip duruşundan asla taviz vermeyen, ölenler için samimiyetle yas tutup teröre lanet okuyan vatandaşlarımızı tenzih ederim ancak, dün yaşananlara  “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” mantığıyla göz yumanların timsah gözyaşlarıyla beraber kınama ve lanet okumalarına da inanacak değilim. Keza kendilerine, “duruşunuz itibariyle kınanacak ve lanet okunacak birilerini arıyorsanız, bunu bulacağınız adres aynadaki yüzünüzdür” demekten başka bir söz de bulamıyorum.

Yukarıdaki hatırlatmaları ardından, senelerdir suspus oturduktan sonra bugün herkesden çok milliyetçi(!) herkesden fazla vatansever (!)miş gibi ahkam kesenlere de tek bir şey sormak istiyorum;

Tekrarını daha önceki saldırılar sonrasında izlediğimiz, son terör saldırısı sonrasında da, muhalefet partilerinin verdiği araştırma önergesinin yine AKP tarafından reddedilmesini nasıl yorumlayacaksınız?

Hayır, bir imada bulunmak istemiyorum. Bir iktidar partisinin terör saldırısını araştırmaktan , dolayısıyla gerçeklerin ortaya çıkmasından kaçınması; 14 yıldır verdiğiniz destekten sonra, varsa eğer vicdanlarınızı kanatmıyor mu?
Onu merak ediyorum!…

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
26 Mart 2024
19 Mart 2024
20 Şubat 2024
4 Şubat 2024
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.