site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ticaret Odası Yönetimi, Yeni Emniyet Müdürüyle Tanıştı

Ticaret Odası Yönetimi, Yeni Emniyet Müdürüyle Tanıştı
07.08.2012
A+
A-

Sivil toplum kuruluşlarından olan Selçuk Ticaret Odası başkanı ve üyeleri İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret etti. İlçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Fatih Çankaya’nın görevi devralmasıyla başlayan tanışma ziyaretleri devam ediyor.

Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Yelken, Meclis Başkanı Tijen Aras, Genel Sekreter Filiz Acargil ve yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürünü ziyaret etti.

Bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Fatih Çankaya’ da Dünyanın tanıdığı turistik ve tarihi bir ilçe olan Selçuk’ta görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Yapılan bu ziyarette Selçuk Ticaret Odası olarak ilçenin güvenliğini sağlayan Emniyet Müdürlüğünün yanında olduklarını vurgulayan Selçuk Ticaret Odası Başkanı Cumhur Yelken de yönetim kurulu adına, ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Fatih Çankaya’ya görevinde başarılar diledi.

Ayrıca Selçuk ilçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan ve İzmir’de asayiş konusunda oldukça başarılı çalışmalara imza atan Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin’e de görevinde başarı dilediler.

İlçedeki güvenlik ve asayiş konularının görüşüldüğü ziyarette fikir alışverişinin yanı sıra, hoş bir sohbet yapıldığı dile getirildi.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.