site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ticaret Odası Üyeleri Ankara da Seminerde

Ticaret Odası Üyeleri Ankara da Seminerde
08.04.2015
A+
A-

selcuk-ticaret-odasi-ankara (2)

Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Türkiye’deki tüm odaların meclis üyeleri için düzenlediği Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 3-4-5 Nisan tarihlerini kapsayan Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nin ilk gününde katılımcılarla bir araya geldi. Türkiye’nin zenginliğinin girişimcilerin elinde olduğu mesajını veren Hisarcıklıoğlu, meclis üyelerinden şehirleri için fikir ve proje geliştirmelerini ardından da ortak akılda buluşmalarını istedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yılda 320 bin ila 360 bin kilometre arası yol kat ettiğini, bir anlamda dünyanın etrafını her yıl 8 kez döndüğünü ifade ederken, TOBB’un çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ülkenin en demokratik kurumlarından birisi olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, aynı meslek grubunda rekabet edilen kişilerden oy istemenin güçlüğünü ve demokratikliğini anlattı. Seçilerek gelmenin meclis üyelerini bulundukları meslekte bölgelerinin lideri yaptığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Onun için temsil ettiğiniz kurumu, çalışmalarını, imkânlarını çok iyi bilmeniz gerekir. Yol gösterici olmanız lazım” diye konuştu.

Zengin olan ülkelerdeki en önemli unsurun ‘girişimci ruh’ olduğunun altını çizen Hisarcıklıoğlu “Ne doğalgaz, ne petrol, ne maden, şehirleri ve ülkeleri zenginleştiren girişimcilerdir. Biz de çok şükür bu var” dedi. TOBB Başkanı artık dünyada ülkelerin değil, şehirlerin yarıştığına dikkat çekerek, meclis üyelerini şehirlerinin geleceği konusunda birlikte hareket etmeye çağırdı.

“Kuş alayıyla uçar” diyen Hisarcıklıoğlu, TOBB’un başarısında oda ve borsa başkanlarının birlik ve beraberliğinin yattığını sözlerine ekledi.

Üç gün boyunca devam eden seminerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin hizmet ve iştiraklerinden yararlanma, Dünya ve Türkiye Ekonomisi, Dış Politika, Genel Ekonomi Faiz, Döviz, Borsa, Kişisel Gelişim, Etkili Yönetim ve İletişim Becerileri, Türkiye Ekonomi Politikaları Vakfı TEPAV çalışmaları, Teşvikler vb. konularda sunumlar ve detaylı bilgiler verildi.

Seminere Selçuk Ticaret Odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu üyeleri Zeynel Kırıtak, Alpaslan Coşkun, İlkan Gülgün ile Meclis Üyeleri Ümit Yolcu, Volkan Tabak, İsmail Karahan, Zeki Yeni, Hakan Saçlıoğlu, Levent Karavan, Mustafa Ünsal ve Tamsuer Gültekin katıldı. Seminerin ardından Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti.

selcuk-ticaret-odasi-ankara (3)

selcuk-ticaret-odasi-ankara (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.