site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

THK’da mezuniyet heyecanı

THK’da mezuniyet heyecanı
01.07.2017
A+
A-

THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu 5. Dönem Mezuniyet Törenine Selçuk Efes Havaalanı ev sahipliği yaptı. Törene Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut, Genel Sekreter Prof. Dr. Alim Işık, THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Şafak Kurt, öğrenciler ve velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninde THK Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Kürşad Atılgan’ın mesajı okundu. Türkiye’nin havacılık ve uzay bilimleri alanında ilk ve tek ihtisas olan THK Üniversitesi’ne bağlı olarak Selçuk’ta faaliyet gösteren İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni THK Sportif faaliyet gösterisi ile devam etti. Gösteride Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile yapılan paraşüt atlayışı büyük alkış aldı. THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü’nün 12 öğrencisi özel bir havayolu şirketinde işe başlamak üzere eğitim aldığı için mezuniyet törenine katılamadı.

Gelişmiş bir ülke için meslek yüksekokulları…

Törende bir konuşma yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı havacılık sektörünün geleceğinde önemli rol oynayacak olan öğrencilerin yetiştiği okulun Selçuk’ta bulunmasının gurur verici bir gelişme olduğunu belirterek; “İlçemizin eğitim açısından önemli bir merkez olma yolunda koyduğu bir hedef var. Dokuz Eylül Üniversitesi’nin bir kolu olan Efes Meslek Yüksekokulu da ilçemizde faaliyet gösteriyor. Dolayısıyla ilçemizin gelecekteki vizyonunu çiziyoruz. Biz Selçuk’un bir kültür, sanat ve eğitim merkezi olmasını istiyoruz” dedi. Başkan Bakıcı THK Üniversitesi’nin Selçuk’ta bir kampüse sahip olması için 42 dönümlük bir alan tahsis edildiğini de sözlerine ekledi. Başkan Bakıcı konuşmasında özellikle MYO önemine vurgu yaparak “ Bir akademisyen olarak meslek yüksekokullarının ülke için hayati önem taşıdığı bilincindeyim. Geleceğin sizlerle daha iyi şekilleneceği düşüncesi içerisindeyim” dedi.

THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu beşinci dönem mezuniyet töreni THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut’un konuşmasıyla devam etti. Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerin yaş kütüğüne plaka çakımı, dereceye girenlere diploma verilmesi ve mezun olan tüm öğrencilerin diplomalarını alarak mezuniyet sevincini aileleriyle birlikte paylaştılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.