site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

THK Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi

THK Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi
15.06.2013
A+
A-

thk-kep

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu ilk mezunlarını verdi. Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, THK Üniversitesi’ne yeni bir bina sözü verdi.

2011 yılında Selçuk’ta eğitim hayatına başlayan Türk Hava Kurumu Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu ilk mezunlarını verdi. Selçuk Efes Havaalanı’nda düzenlenen mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, THK Genel Başkanıthk-osman-yildirim Osman Yıldırım, THK Üniversitesi Rektörü Prof. Ünsal Ban, THK Üniversitesi Müdürü Murat Ekici, öğretim üyeleri, öğrenci ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan THK Üniversitesi Müdürü  Murat Ekici, “Bizim mezunlarımıza kazandırmak istediğimiz şey  mesleki yetenek, gerekli bilgi, meslek ahlakı, memleket ve insan sevgisi bir arada bulunduğu taktirde başarı ve mutluğun önünde bir engel kalmayacağı düşüncesiydi. Bunu başarabildiğimize inanıyoruz. Düş kurmaktan, düşlerinizin peşinden gitmekten korkmayın” dedi.

Başkan Ülgür’den yeni bina sözü

THK Üniversitesinin Selçuk’a kazandırılmasında büyük emekleri olan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, üniversitenin ilk mezunları için düzenlenen bu törende bulunmaktan dolayı büyük onur duyduğunu belirterek, “THK Üniversitesi’nin Türkiye’de yeriyle, mekanıyla, verdiği öğrencilerle, kentiyle bütünleşmiş en önemli üniversiteler arasına girmesi ve bu yeşeren fidanın ağaca dönüşmesi için belediye başkanı olarak elimden geleni yapacağım” dedi ve THK Üniversitesi’ne yeni bir bina sözü verdi.

THK Üniversitesi ve öğrencilerinin Selçuk’a yeni bir sinerji, yeni bir enerji kattığını söyleyen Başkan Ülgür, mezunların bu değerli katkılarını şimdi tüm Türkiye’ye sunacağından emin olduğunu ifade ederek, “Her uçakta ve her hava limanında Selçuk’ta eğitim görmüş bir öğrencinin görev yaptığını bilmek bize büyük bir gurur verecek” diye konuştu.

THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan tüm öğrencilerin işlerinin hazır olduğunu belirten THK Üniversitesi Rektörü Prof. Ünsal Ban, “Siz bizim ilk göz ağrımızsınız ve bu anlamda bizler için çok önemlisiniz. Yolunuz da bahtınız da açık olsun” dedi.

THK Genel Başkanı Osman Yıldırım ise konuşmasında; “Bugün Selçuk-Efes’te bir bayram var. 1925’te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu (İstikbal Göklerdedir) hedefini bugün burada bir nebze de olsa gerçekleştirdik” dedi ve  Selçuk’ta eğitime başlayacak olan THK Üniversitesi Hava Ulaştırma Fakültesi’ne bu yıl itibariyle öğrenci alacakları müjdesini verdi.

Gözyaşlarını tutamadı

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ise, THK Üniversitesi mezunlarının ailelerine en güzel “Babalar Günü” hediyesi verdiğini söyledi. Mezunlar adına konuşma yapan Okul Birincisi Selin Polat, kendisine en büyük desteği veren anne ve babasına teşekkür ederken gözyaşlarını tutamadı.

Konuşmaların ardından Selçuk’ta eğitim veren THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Uçak Teknolojisi programlarından mezun olan 113 öğrenci büyük bir coşkuyla keplerini hep birlikte fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.

selcukthk-mezuniyet (2)

selcukthk-mezuniyet (1)

thk-birinci

SELCUKTHK-MEZUNİYET-TORENİ (1)

SELCUKTHK-MEZUNİYET-TORENİ (2)

SELCUKTHK-MEZUNİYET-TORENİ (3)

YORUMLAR
  1. eski selçuklu dedi ki:

    uçakmı kullanacak şimdi bunlar:S

  2. Osman Can dedi ki:

    Gencler hepinize basarılar diliyorum.

  3. de get dedi ki:

    thk mezunu arkadaslar okulu bitirdikten son ne yapicaklar ? ne bilim pilot -kabin gorevlisi yada tam anlamiyla is tanimi nedir ?

  4. selçuklu.... dedi ki:

    5 milyar maaş alıcaklarmış diye duymuştum ama!!!! yine de tebrikler…