site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

TGB’ ye Saldıranlar Kim?

TGB’ ye Saldıranlar Kim?
26.02.2014
A+
A-

omergozonundeTürkiye Gençlik Birliği’ne saldıranlar kimlerdir, neye hizmet etmektedir? Türkiye Gençlik Birliği Selçuk İlçe başkanı Ömer Gözönünde TGB’ ye saldıranların kim olduğunu ve neye hizmet ettiklerine dair açıklamalarda bulundu. TGB Selçuk İlçe başkanının açıklaması şu şekilde;

‘’ Ülkemizde ne zaman emperyalizme karşı tutum alınırsa, antiemperyalist kuvvetlere bir saldırı yapılmaktadır. Özellikle son yıllarda yükselen halk hareketine önderlik eden Türkiye Gençlik Birliği, dikkatleri üzerine çekmektedir. Yıl 16 Şubat 1969 Anti-Emperyalist hareket giderek büyüyor ve kanlı pazar olarak tarihe geçen o kara leke. Türkiye tarihinde ne zaman antiemperyalist kuvvetler boy gösterip Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmış ise, işte o zaman karşısına mutlaka emperyalizm tarafından beslenen bazı kesimler çıkarılmıştır. 1969’da Mehmet Şevkiler ile bugün TGB’ ye saldıranlar aynı taraftadırlar. Bu taraf gayri milli taraftır.

Türkiye Gençlik Birliği Cumhuriyetin kalesidir ve antiemperyalist gençlik mücadelesinin göz ardı edilmeyecek çok önemli bir gücüdür. Bu yüzden tam bağımsızlıkçı Mustafa Kemal Atatürk’te birleşen gençlere ve birliğine top yekûn saldırmalı ve Türk gençliği milli oluşumlardan uzak tutulması anlayışını benimseyenler işbirlikçi, emperyalist ve vatan düşmanıdır.

Onlar vatana düşmanlıklarını açıkça belli etmektedirler. Kendilerine sol diyen bu gruplar ‘’bayraksız’’ ve ‘’vatansız’’ solculuk yapmaya çalışan gayri millicilerdir. Bugün iki tür anlayış vardır. Milli ve gayri milli cephe. Milli Cephe’de olanlar bellidir. TGB, ADD, İP, CHP ve diğer antiemperyalist, Atatürkçü çizgide olanlar. Gayri milliciler bunlara karşı olanlardır. Gayri milliciler CIA ve gladyonun gönüllü taşeronlarıdır.

Milli cephede var olan özellikle her gecen gün dalga dalga büyüyen gençlik örgütü TGB’ ye eğer saldırılıyorsa, saldıran kişi, grup ve örgütler hiç tartışmasız emperyalizme göbek bağı olan ‘’ sahte sol ’’ dur.

Türkiye Gençlik Birliğine saldırmak vatan savunması yapan milli güçlerin karşısında durmak demektir. Milli güçlerin karşısında duranlar vatan savunmasının önünde duramayacaktır. Mustafa Kemalin Askerlerini yıldıramazsınız.

TGB’ ye sataşan ve bölmeye çalışan ’’bayraksız ve vatansız ‘’ solculuk yapmaya çalışan ve etnik bölücü PKK’yı bile ‘’ solcu ’’ sayma aymazlığına düşen, ’’ sol cephecilere ’’ ve ‘’Aklıevvel solculara ’’ şunu demek lazım; Aydınlıkçıların gençleri sizi cebinden çıkarır. Haydi başka kapıya.’’

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    sol cepheye laf atan angut, Bekaa’da Öcalanla görüşüp siyasi işbirliği teklifinde bulunan Perinçek değil miydi zamanında?Aldığı cevap neydi?”Senden köy muhtarı bile olmaz”.12 Eylül de devrimcilerin isimlerini-adreslerini çarşaf çarşaf gazetesinde yayınlayan kimdi?Ona buna saldırmadan önce kendi tarihini iyi bileceksin,böyle bi zamanda kiminle kavga edeceğini de iyi bileceksin.Kanlı pazarı kana bulayanlarla kol kola olup,kızılelma koalisyonlarıyla antiemperyalist olamazsın,bu mirası da o kadar kolay sahiplenemezsin, vermezler size.Mücadele etmek isteyen çocukların kafasını karıştırıp önünü kesiyorsunuz sizin devrimci falan olduğunuzu sanıyorlar…

  2. Anonim dedi ki:

    Anonim senin zihninde karsı devrimci zihnidir.
    1- Perinçek diyorsunuz, Öncelikle Doğu Perinçek gittiği tarih konjektürü neydi?
    O dönem bir çok kişi gitti aynı amaç için ki kaldı ki Doğu Perinçek bu konuda 2 kere Devlet Güvenlık Mahkemesinde ( DGM )’de yargılandı beraat etti 1 kere daha soruşturma açıldı. Cumhuriyet savcısı 2 kere beraat etti. Soruşturma açılmaya gerek yoktur demedi mi?
    Bunun la beraber bugünün şartlarında bile Doğu Perinçek oraya gitmesinin doğru olduğunu biliyoruz Silahı bırak Siyasal olarak devam edilmesini yoksa Amerikan emperyalizmin taşeronu olacağını anlattı mı? Onu bile bir yana bırakalım APO Shp’de 4 Milletvekilliği vermedi mi? Perinçek’e yine aynı APO ne demişti Doğu Perinçek teklifimize tenezzül dahi etmedi. Siz daha neyin ne olduğunu bilemeyecek kadar gözlük takmış ”Solculuk” yapanlarsınız.
    Doğu Perinçek’in AHIM’ DE kazandığı zaferi görmemekte siz vatansız ve bayraksız solculara düşer.
    Kendi tarihini bilmeyen ”Sol” aslında sizsiniz. Kanlı pazarı tetikleyenleri bugünlerde kendi yayın organlarında kahraman SOLCU olarak gösterenler bellidir. Bayraksız vatansız Solculuk oynamaya devam edebilirsiniz?
    Sızın ‘’ SOLCU’’luğunuz ve ‘’devrimciliğiniz’’ Selçuk’ta Belediye başkanına çıkarlarınızdan ötürü kızıp Akp’ye oy atmaktır Zeynel’in çantasını taşırım demektir.

  3. Anonim dedi ki:

    hep ezbere konuşuyonuz; Zeynele oy veren kim?Vefaya kızan kim?Anlamadığınız da sanırım bu;kafanız çok karışık. Selçuk’ta AKP’yle uğraşacağınıza böyle abuk sabuk açıklamalarla uğraşıyonuz.Selçuk’ta kim naapsın senin “vatansız-bayraksız sol” söylemini(o da neyse-liberalleri soldan sayıyorsanız o başka).AKP’lileri sokağa çıkarmamanız lazım hala ses seda yok.Demem o ki boşverin siz solcularla uğraşmayı,işinize bakın Zeynel’in taşıdığı çantayla uğraşın, solu da rahat bırakın. (motivasyon gerçek mücadeleden geçer,kimin vatansız-bayraksız olduğuna karar vermekten değil)

  4. gerçek dedi ki:

    milli cephede olan perinçek ve ekibi.türk ordusu kıbrısa çıkarma yaptığında işgalci ordu kıbrıstan çekil nidaları atmıştı türk ordusu perinçek için işgalciydi.apoyla bekada görüşen millici perinçekti.90 ların başında önce kürtlere oynadılar tutmadı,alevilere oynadılar tutmadı.şimdide atatürkçü olmaya başladılar oda tutmadı atatürk gibi herkesin gönlünde olan milli değeri kullanarak onuda erozyana uğratacaklar korkarım

  5. Hakan dedi ki:

    Helal olsun böyle gençlerin yetişmesi umut veriyor insanlara. Yorum yazanlar TGB’yi karalamak için İP’i kullanıyor. Ancak TGB ve İP ayrı kulvarlarda ilerliyor biri aprti biri gençlik örgütü. Gençlik örgütünde olan bireyler istedikler partiye gidebilir. Şu bir gerçek ki siz kahve köşelerinde sadece konuşup siyaset yaparsınız varsa yüreğini bu gençlerle oturun onların yüzüne konuşun. Bu cevherler sizlerin her türlü sorusuna cevap verecektir…