site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

TGB Selçuk Basın Açıklaması Yapacak

TGB Selçuk Basın Açıklaması Yapacak
16.07.2013
A+
A-

tgb-selcuk

Türkiye’de Bir çok il ve ilçede bulunan Türkiye Gençlik Birliği ( TGB ) Selçuk’ta da kuruldu.

Tam Bağımsız Türkiye ve Mustafa Kemal’in Askerleriyiz Sloganı ile Selçuk’lu Gençlerin oluşturduğu TGB Selçuk temsilciliği 20 Temmuz 2013 Cumartesi günü saat 21.30 ‘da Gezi parkında hayatlarını kaybedenler için ve uygulanan orantısız gücü protesto etmek amacıyla basın açıklaması yapacağını açıkladı.

YORUMLAR
  1. Engin Can dedi ki:

    La bunlar kim bir tanesini bile görmedim sağda solda. Ama helal olsun girişimlerini takdir etmek lazım

    1. Anonim dedi ki:

      Bunlar gezi parkına direnen hani bilgisayar nesli dediğimiz ota boka karışmadıklarını sandığımız o nesilden arkadaşlar.

  2. RÜZGAR dedi ki:

    YOLUNUZ AÇIK OLSUN..SİZİNLEYİM.

  3. kerim dedi ki:

    tebrikler arkadaşlar hep destek tam destek

  4. Anonim dedi ki:

    ATATÜRK VE ATATÜRKÇÜLÜK SİZİN TEKELİNİZDEMİ.GERÇEK AKP Lİ ATATÜRKÇÜLER.

    1. Anonim dedi ki:

      Tabi öyle kesin Atatürk ve İnönü ye Ayyaş desin ellerinde Atatürk bayrağı olana çapulcu nasıl gercek Atatürkçüler akpli oluyo anlayamadım akpliler anca gercek çorbacı olur

  5. Anonim dedi ki:

    Ne bayrak,ne Atatürkçülük,ne din hiç bir partinin tekelinde değildir. Bir insan hem demokrat,hem Atatürkçü, hem milliyetçi,hem de muhafazakar olabilir. Bu değerler hiç bir partinin tekelinde değildir.

  6. eski selçuklu dedi ki:

    SEN bu yorumu yaparken kendin inanmış olmalısınki bu yorumu buraya yazmışsın o zaman buna cavap ver …KAÇ YILDIR İKTİDARDAKİ AKP YONETIMI GERÇEK ATATÜRKÇÜLER YA SNN TABİRİNLE BİR KERE BİLE OLSUN ATATÜRKÜN ADINI ANMBÖYLIŞLAR MI???… NERDE ATATÜRKE AİT BİRŞEYLER VAR YOK EDİLMEYE ADAY GÖSTERİLİYO..AKP VEKİL VARDI GEREKİRSE ANITKABİRİ YIKICAKTI GERÇEK ATATÜRKÇÜ İŞTE BÖLE İNSANLAR DEĞİL Mİ..BÖYLE DÜŞÜNEN İNSANLARIN BEYNININ İÇLERİNE GİRİP NSL BİR DÜŞÜNCEYE SAHİP OLDUKLARINI BİLMEK NE HOŞ OLUR:)

  7. Anonim dedi ki:

    çok anlamsızsınız hepiniz. koyun gibi güdülmeye devam ederken halen birbirinizi yiyorsunuz.

  8. ulusalci dedi ki:

    Sen milli iradeye saygi mitingi yapiyyosun atanin resmi yok atanin yaptigi 19 mayisi kaldir atanin olum yiliinda huzura gitme ilinmanci muslumanci bizim ideolojimiz de hem laikci hem de musluman olunmaz de tarikatin abdnin israilin onunde diz cok pkkya ozerlik ver basbakn olmadan kasim2002de abd savunma baknna mektup yaz bop eş başkaniyim de ulkeyi açik pazar haline getir hatayi 2023de suriyeye veya ösoya ver halkina teröristt veya çapulcu de ondan sonra en atatürkçüyüm de……..

  9. ersin dedi ki:

    türkçe olimpiyatları ne. 23 Nisana karşı olarak başlatılan bir şey zaman la 23 Nisan kutlamak sadeleştirilirken celenk koymak yasaklanırken Türkçe olimpiyatları stadyumlarda yapılıyor. İyi niyet olsa Türkçe olimpiyatları 23 nisan haftasında yapılır. İşte bu dur AKP nin Atatürkçülüğü.

  10. RÜZGAR dedi ki:

    Türk Bayrağında Atatürk’ü görmekten rahatsız olan, Atatürk’ün devrimlerini bir bir ortadan kaldırmaya çalışan Atatürk için “ayyaş” diyen Tayyibin AKP si mi gerçek Atatürk’çü ? Anonim arkadaş komik misin komik mi olmaya çalışıyorsun.?

    1. Anonim dedi ki:

      senin yorumlarına hep gülüyorum pek gülüyorum rüzgar.

    2. Anonim dedi ki:

      bi sen atatürkçüsün. bi sen biliyosun. her haberde yorumun var. olmazsa ona buna çatıyosun. yok mu senin işin gücün. git belediyenin kapısında bekle de sana bi kap yemekle bi kap su versinler bari.

  11. Kılıç dedi ki:

    Bu ülkeye hizmet eden. Dünyanın dört bir yanında İnsanlara Türkçeyi Türkiye yi sevdiren. Bu ülkeyi dünyanın dört bir tarafında tanıtan bir camiaya FBI ajanı, mossad ajanı vatan haini yakıştırmasını Atatürk düşmanı yakıştırmasını yapanlara soruyorum. Sizler onlar kadar bu devlet için bir şeyler yaptınız mı? Bu ülke için sizler ne yaptınız? Onlar ailelerinden akrabalarından uzakta dünyanın dört bir yanında hiç tanımadıkları insanlara Türkçe yi Türkiye yi anlatıyorlar sizler ne yaptınız. Azıcık namusunuz şeref ve haysiyetin varsa Türkçe olimpiyatlarına dil uzatan cevap versin. Sen bu ülke için ne yaptın. Eğer O insanlar vatan haini ise Atatürk e düşman ise Mossad Fbı ajanı ise bu ne güzel ihanet bu ne güzel hainlik bende hainim bende Atatürke düşmanım ki bu İnsanlar Atatürk ün oluşturduğu kurduğu inşa ettiği Ülkeye dile Türkiye ve Türkçeye Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün şanına yakışır bir şekilde hizmet ediyorlar. Onun gösterdiği hedefler dairesinde Türkçe yi İngilizce gibi bir dünya dili yapmaya çalışıyorlar. Edep edin de susun.