site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tesisleşmede önemli bir adım daha

Tesisleşmede önemli bir adım daha
11.08.2015
A+
A-

3

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Selçuk’a yapılması planlanan halı sahalardan sonra bir müjdeli haberde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden geldi.

Selçuk Stadı ve Kapalı Spor Salonu Yenileniyor
İhalesi 22.05.2015 tarihinde gerçekleşen Selçuk Gazi Mustafa Kemal Stadı ile Kapalı Spor Salonunun bakım onarım ve sentetik saha yapım işine yüklenici firma tarafından başlandı.

Çalışmaların başlaması ile birlikte Yüklenici firma yetkilisi Murat Üstün, beraberindeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Sarıyar ile Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

“Gençlerimiz uygun koşullarda spor yapsın”
Alanda yapılacak olan yenileme çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı, “Gençlerimizin uygun koşullarda spor yapabilmeleri için belediye olarak bizlerde üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Halı Sahalar için yaptığımız protokolden sonra şimdi de stadımızın ve kapalı spor salonumuzun yenilenmesi mutluluk vericidir ” dedi.

Antrenman sahası da düzenlenecek
Selçuk Belediyesinden ilçedeki spor kulüplerinin antrenman yaptığı toprak zeminde yeni düzenleme çalışmasının yapılması gerektiğini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Sarıyar ise; “Belediyemizin belirtilen antrenman alanında, gerek zemin düzeltme işleminde gerekse park bahçeler birimi tarafından yürütülecek çalışmalarda bizlere yardımcı olacağına inanıyoruz” dedi.

“Işıklandırma çok önemli”
Sentetik saha yapımının yanı sıra tribün ve kapalı spor salonunda da çeşitli düzenlemelerin yapılacağı bilgisini alan Başkan Bakıcı, spor kulüplerinin antrenmanlarını ışıklandırılmış sahada yapmalarının önemli olduğunu vurgulayarak “Ekiplerimiz bir an önce spor kulüplerimizin antrenman yapacağı alanı da düzenleyeceklerdir. Ancak sahanın ışıklandırılması çok önemlidir. Bu konudaki eksikliğin giderilmesi için ilgili müdürlükle de zaman geçirmeden görüşmeler yapacağız” dedi.

0

4

YORUMLAR
  1. Gölgede yatan adam dedi ki:

    Yav kardeşim bu tesis neden Altınordu ile ortaklaşa yapılmıyor? Verin adamlar hem kendi kullansın, mis gibi yapsın, hem biz kullanalım. Yok mudur bunun bir ortaklığı anlaşması?

  2. sporsever dedi ki:

    Altinordu neden boyle bir anlasma yapsin kendi güçleri var pamukyazi da buyuk bir araziye tesis yapiyorlar zaten