site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Terleten Gölgelikler

Terleten Gölgelikler
23.08.2013
A+
A-

BELEDIYE-TENTE

İstasyon Meydanı’nda halkı güneşten korumak amacıyla konulan tenteleri naylon malzeme yüzünden serinlik yerine hamam sıcağı yayıyor.

İstasyon Meydanı’nı çevreleyen kahvehanelere ve Carpouza Cafe’ye Selçuk halkının faydalanabilmesi için tenteler yerleştiren Selçuk Belediyesi, görsel bütünlük sağlamaya çalışırken, Cumhuriyet Meydanı’nda öğle saatlerinde koruk suyu ve ayran içerek dinlenmeye gelen daimi müşterilerin tepkisini üzerine çekti. Sebebi ise tentelerin naylon maddeden yapılmış olması ve sıcaklık yayarak insanları huzursuz etmesi. İnsanlara rahatsızlık veren bu tenteler yüzünden özellikle İstasyon Meydanı’ndaki kahvehanelerde kurulmuş olan tentelerin altında kimse oturmuyor. Bu durumdan oldukça rahatsızlık duyan vatandaşların Belediye’nin yerleştirmiş olduğu tentelerden memnun olup olmadıkları ile ilgili görüşlerini sorduk ve bu konuda görüş bildiren bir vatandaşımız, ‘ İstasyon Meydanı’nın bulunduğu bölge ve hava çok sıcak. Tenteler oldukça fazla sıcaklık yayıyor. Bu konuda yapılan hizmetin yerinde olmadığını düşünüyoruz. Selçuk halkı bu durumdan çok rahatsızlık duyuyor. İstasyon Meydanı gölgede bile 40 derece. Burası İstasyon Meydanı. Burada tentelerin yapılması çok doğru ama kullanılan naylon malzeme yanlış. Ayrıca tentelerden halk şikâyetçi olduğu kadar çevredeki esnaflarda şikayetçiler” dedi.

KAYNAK: SEKİZ EYLÜL GAZETESİ

YORUMLAR
  1. Ömür dedi ki:

    Çamur at izi kalsın diye buna denir…

    1. Anonim dedi ki:

      git otur altına da görelim çamur mu değil mi?