site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Taşer’den Yıldırım Salvo

Taşer’den Yıldırım Salvo
24.02.2014
A+
A-

taser-yildrim

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, Seferihisar’da aday tanıtım toplantısında AKP’nin adayı Binali Yıldırım’a yüklendi. Taşer, Bornova’daki Karayolları arazisinin satışını hatırlatarak, “İzmir’in değerlerini satıp AVM’ ye dönüştürmeye senin gücün yetmez, İzmirli buna izin vermez” dedi.

Taşer 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu ve Türkiye’de birçok şeyin değişeceğini belirtirken “10 yıldır iki kutuplu bir seçim havası yaratmaya çalışanları hayal kırıklığına uğratacağız. Bunlar güç zehirlenmesi yaşamaya başladılar. Hani çalmayacaktınız? Hani Apoyla pazarlık yapmayacaktınız? Milletimizi kandırdınız, halk hesabı size sandıkta soracak. Türkiye ve İzmir 30 Mart’ı iple çekiyor. İzmir’deki sonuç tüm ülkeyi şaşırtacak. Bu ses tüm Anadolu’dan duyuluyor” şeklinde konuştu.

Secim çalışmalarına devam eden MHP’nin belediyecilikte deneyimli adayı Murat Taşer durmak bilmiyor. Önce Çankırılılar Derneği’ni ziyaret etti. Daha sonra Güzelbahçe ve Yelki seçim bürolarının açılışına katılan Taşer, burada rakiplerini sert bir dille eleştirirken, Kocaoğlun’u ve Yıldırım’ı koltuk sevdalısı olmakla suçladı. AKP ve CHP’nin İzmir’e baskı uyguladığını söyleyen Taşer “Sandık hiçbir partinin baskısının yetmediği tek adrestir. Kocaoğlu’nun hırsı kendi partililerini bile yedi. Partisini ikiye bölen bu haris adam şimdi oy istiyor. Rakip iki parti MHP oylarını arttırdıkça telaşa kapıldı. Halk bizim iddialarımıza karşılık verdikçe, desteğini artırdıkça korkuları arttı. İzmir MHP’li belediyeleri bekliyor. Ne yaparlarsa yapsınlar Milliyetçi Hareket engellenemez” ifadelerini kullandı.

Karayolları Arazisini Sattın
Daha sonra partisinin Seferihisar’daki aday tanıtım toplantısına katılan Taşer, Binali Yıldırım’a yüklendi. Taşer Karayolları arazisinin satışını hatırlatarak “Sen hangi yüzle İzmir’e aday oldun. İzmir’in değerlerini AVM’ye dönüştürmeye senin de iktidarında gücü yetmez. İzmirlinin toprağı da malı da vatan toprağı kadar değerlidir. Yandaşa peşkeş çekilemeyecek kadar kutsaldır. Bu seçimde en güzel cevabı sandıkta alacaksın. İzmirlileri parfümle mi kandıracaksın? İzmirli yalana dolana sandıkta dur diyecek. Mevzu bahis olan artık sadece yerel seçim değil. Bir ülkenin geleceğidir. Bunların kalp gözü kapalı. %50’yi sokağa dökeceğiz diyecek kadar şaşırdılar. 30 Mart’ta el birliğiyle halk gereken ayaklanmayı sandıkta gösterecek” diye konuştu.

taser sfr 3 (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.