site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Taş Ocağının Güzergahı Değiştirildi

Taş Ocağının Güzergahı Değiştirildi
10.08.2012
A+
A-

Cumhuriyet Mahallesi Abu Hayat mevkiinde faaliyet gösteren ve yarattığı gürültü ve çevre kirliliğinin yanı sıra büyük iş makineleri ile yaptığı taşıma çalışmaları nedeniyle trafikte de aksama ve güvenlik sorunu yaratan taş ocağı Selçuklu vatandaşların yoğun şikâyetine konu oldu.

Vatandaşlardan Selçuk Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve kaymakamlığa iletilen şikâyet dilekçeleri neticesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi UKOME Selçuk Belediyesi, Selçuk Jandarma Komutanlığı ve Selçuk Kaymakamlığı’nın bir toplantı yapmasını talep ederek taş ocağına alternatif bir güzergâh belirlenmesini istedi.

Buna istinaden yapılan toplantı sonrası gerçekleştirilen keşif çalışması ile taş ocağına yeni bir güzergâh belirlenerek tebliğ edildi. Belirlenen yeni güzergâha göre taş ocağı kamyonları Tavşantepe mevkiinden geçerek yerleşim alanlarına uğramadan sanayi çıkışından ana yola bağlanacak.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ÇOK ŞÜKÜR….

  2. Anonim dedi ki:

    ne değişmesi kardeşim ya !!! daha 10 dk önce kamyonlar gecti evimizin önünden yine ve hergun de gecmeye devam ediyor !!! denetim yapılsın zabıta yada trafik polisi tarafından

  3. birisi dedi ki:

    iyi güzelde adamlar zaten oradan geçiyordu siz gidip evlerinizi adamların yoluna yaptınız. adamlar ne yapsın 🙂 he he

  4. ATA dedi ki:

    değişti deniyor ama yine kamyonlar cirit atıyor şehrin göbeğinde