site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tarkan Şirince’de çiftlik aldı

Tarkan Şirince’de çiftlik aldı
27.01.2015
A+
A-

tarkan-sirinceden-ev-aldi

Megastar Tarkan Şirince Köyü’nden çiftlik evi aldı.

Sakin ve doğayla iç içe yaşamayı seven Megastar Tarkan, İzmir Selçuk’ta ki Şirince Köyü’nden çiftlik evi aldı.

Tarkan’ın Ege’nin en ünlü köyü Selçuk’a bağlı Şirince’ye yerleşme hayali sonunda gerçek oldu. İstanbul’da biri Tarabya’da biri de Polonezköy’de olmak üzere iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi. Sanatçının tercihi ise çok sevdiği ve geçmişte de taşınacağı iddia edilen Şirince Köyü oldu.

YABANCI MİSAFİRLERİNE PARTİ VERİYOR

Sakin ve gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi seven Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.

Almanya’da Berlin’de, Türkiye’de Şirince’de kalan Megastar, İstanbul’a ise artık sadece işlerini takip etmek için geliyor. Ünlü sanatçı, Amerika’dan ve Almanya’dan gelen dostlarını Şirince’de ağırlayıp yeni evinde partiler düzenliyor. (HT Magazin)

tarkan-sirince-izmir

YORUMLAR
  1. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Kim bu ya ey millet özenç içinde yaşamayın ukalanın biri yok şirinceye gelmişte bana neeeeee gelmişse biz işimize bakalım bunları tepeye çıkarmaya değmez milletine saygısızlık yapan kişiye ne saygım nede sevgim olur tanımam tanımammmmmmmmm haber bile yapmaya değmezzzz

  2. levent albeyoğlu dedi ki:

    🙂 Kuzu kuzu oturur artık çiftliğinde.. 🙂

  3. Anonim dedi ki:

    Tarkan sen aldırma Şaziye ablaya