site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tanrıkulu: Levent Başkanı Size Emanet Ediyorum

Tanrıkulu: Levent Başkanı Size Emanet Ediyorum
23.03.2014
A+
A-

A (3)

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Selçuk’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, Belevi beldesini ziyaret ederek MHP Belde Teşkilatı Başkan Yardımcısı Raşit Topraklı’nın halası Raziye Topraklı’nın cenazesine katıldı. Başsağlığı dileyen Tanrıkulu Selçuk’a geçerek Partililerle buluştu.

Yoğun bir kalabalık ile karşılanan İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, bayanlar ile sohbet ederek gönüllerini aldı. Levent bizim için önemli diyen Tanrıkulu “hepimiz çok şükür gayretli insanlarız, bu seçimde çok farklı bir ruh halindeyiz. Herkes koşuşturuyor, herkes bir yere gidiyor bir şeyler yapıyor. Bayanlar olarak en fazlada sizler koşuşturuyorsunuz. Geçtiğimiz yerel seçimlere göre çok fazla projelerimiz var. Ama vatandaşlarımız en çok genel siyaseti soruyorlar. Türkiye’nin geleceğini soruyorlar, 30 Mart akşamını soruyorlar. Gündemde olan twitter yasaklarını soruyorlar. Bizim görevimiz karşılaştığımız her vatandaş ile Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verme düşüncesinde olan veya tereddüt yaşayan seçmeni ikna etmek. Onunda tek bir yolu vardır, eğer siz samimiyseniz insanları inandırabiliyorsanız birinci göreviniz o. Siz bunu kadın olarak daha iyi yapabilirsiniz” dedi.

Tanrıkulu bayanlar ile yaptığı sohbette kadınların önemine değinirken “seçim sosyolojisinde kabul edilen bir durum, erkeklerin kadınlara göre inandırıcılık gücü daha azdır. Kadınların daha fazla duygusal olmaları nedeniyle karşısında ki insana duygularıyla birlikte ifade ettiği için karşı tarafa da düşüncelerini geçirebiliyor. Sizlerinde elinizde böyle bir güç var” diyerek kadınları motive etti.

Selçuk’ta seçimi aldığınıza inanın diyen İzmir Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu  “İzmir Büyükşehir adayımızdan da sizlerin her gittiği yerde bahsediniz, Levent başkanımızla beraber Murat beyinde isimlerinde söylenmesi, İzmir’in de önemini anlatmış oluruz” dedi.

PROVAKASYONLARA DİKKAT EDİN

Selçuk ziyaretinde bulunarak MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür’ü yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu “buralarda olacağını sanmıyorum ama Türkiye’nin birçok yerinde çıkabilir. Bir takım provokasyonlar olabilir. Bunlara çok dikkat edelim. Genel Başkanımızın dediği gibi Sokaklarda değil sandıkta hesaplaşacağız. Pazara kadar aynı tarz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye gündemini aylarca meşgul eden olaylarla birlikte 25 Mart’ta Başbakanla ilgili olduğu belirtilen kasetle ilgili sorulara ise “25’inde ne çıkar ne çıkmaz önemli değil. Bu güne kadar çıkanlar çok mu az sanki. 25’inde ne çıkabilir tahmini olarak söyleyeyim bu rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun olayı değil o zaten patladı. Bu farklı bir şey muta nikahı ile ilgili zaten ifadeler yapılmaktadır. Muta nikahı zaten nataşa anlamındadır. Bunun arkasında da bu var adamların korkusu da bu. Her birinin böyle benzer görüntü ve ses kayıtları var.  Zaten internette de yapılan kısıtlamalar bütün bu yaygınlaşmayı önlemek içindi. Ne oldu hiçbir fayda getirmedi” dedi.

Nevruz kutlamalarında yapılan konuşmaya değinen Genel Başkan yardımcısı Tanrıkulu “bir adada tatil yapan bölücü başının Mitte bir müsteşar yardımcısının, silahlı kuvvetlerde Kürtlerle ilgi bir birim oluşsun, bir tanede yöneticimiz şuraya gelsin gibi söylemleri sizce ne kadar doğru. Ülke gidiyor yahu biz daha başka ne kaseti bekliyoruz. Ülke elden gidiyor bir sürü şey çıkmış bir sürü ses kaydı çıkmış insanoğlu daha daha diyor” dedi.

Basının sorularını samimi bir şekilde cevaplayan Tanrıkulu 2015 yılında serbest kalacağı söylenen bölücü başı Öcalan ile ilgi “adam zaten serbest, adama kadın pazarlıyorlar. Yanında yalnız kalmasın diye 7-8 tane mahkûm kılığında pkk’nın üst kademesi orada. Bir adayı vermişler eline turist gibi geziyor. Ben size başka bir şey söyleyeyim, Gülhane’ye tedaviye gidiyor Erdoğan bununla orada görüşüyor. Bunlar biliniyor. Delilleri de var ama bunu siyasette bazen kullanmak ters etki veriyor” diyerek sözlerine son verdi.

Partililerle birlikte yoğun bir kalabalık ile Kahveleri ve şehri gezen İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu Levent’i size emanet ediyorum, Selçuk’ta seçimleri kazanacağınıza inanıyorum diyerek Tire’ye doğru yola çıktı.

b (2)

DSC_4286

DSC_4291

DSC_4369

DSC_4380

YORUMLAR
  1. tek çare dedi ki:

    levent görür den başka oy verecek kimsemiz yok.dualarımız seninle levent başkan