site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

“Tanrı Misafiri” Çıktı!

“Tanrı Misafiri” Çıktı!
12.05.2016
A+
A-

Selçuk’ta yaşayan genç yazar Alper Kaya, yeni romanı Tanrı Misafiri ile beşinci kez okuyucuyla buluştu.

2014 yılında kendisinin üçüncü, Komiser Tahsin serisinin ise ilk kitabı olan Kaçak’ı çıkaran yazar; geçtiğimiz yıl bu serinin ikinci kitabı Yüzüncü Haber’i çıkarmıştı. Tanrı Misafiri ise yazarın beşinci, serinin üçüncü kitabı konumunda.

Kent Kitap’tan çıkan ve mart ayında satışa sunulan polisiye romanın kapak arkası yazısı ise şöyle:

“Komiser Tahsin Beşiktaş’ta öldürülen Serra’nın sırrını çözmeye çalışırken kendi geçmişinden bir sırla karşılaşacak. İstanbul’un titreten ayazında, kim bilir kaç kez amansız katillerle yüzleştiği gibi kendi geçmişiyle de yüzleşebilecek mi? İstanbul Cinayet Büro’nun tecrübeli amirini bekleyen büyük sınavın ayak seslerine siz de kapılacaksınız”

Alper Kaya kimdir?
1990 doğumlu olan Alper Kaya, 2010 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden ‘Yılın Spor Köşe Yazısı Övgü Ödülü’ne layık görüldü ve bu ödülü alan en genç gazeteci oldu.

Yazarın ilk romanı “08:00” 2011 yılında, ikinci romanı Valiz ise 2014 yılında yayınlandı. Komiser Tahsin serisinin ilk romanı Kaçak 2014, ikinci romanı Yüzüncü Haber ise 2015 yılında yayınlanırken bu kitaplarının haricinde yazar Tuhaf Alışkanlıklar Kitabı ve Öyküden Çıktım Yola isimli kitaplarda da yer aldı.

Alper Kaya’nın ikinci romanı Valiz, Selçuk Efes Kent Belleği Müzesi’nin Selçuklu Yazarlar Köşesi’nde sergilenmektedir.

12743828_10153898604227768_2554094956103239537_n

tanrimisafiri2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.