site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Taklacı Bakan Çizik Yedi

Taklacı Bakan Çizik Yedi
24.01.2013
A+
A-

Taklaci-bakan-cizik-yediKabinenin en çok tartışılan ismi İdris Naim Şahin, kabine revizyonuyla yerini Muammer Güler’e bıraktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir merakla beklenen kabine revizyonunu gerçekleştirdi. Yeni kabine listesini Çankaya’ya sundu. Erdoğan’ın yeni kabinesine 4 isim giremedi. Ertuğrul Günay, İdris Naim Şahin, Ömer Dinçer ve Recep Akdağ kabine revizyonunda bakanlıktan alınan isimler oldu.

ŞAHİN ÇİZİK YEDİ
Kabine senaryoları dillendirildiğinde 4 isim arasında en çok İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in adı ön plana çıkıyordu. Naim Şahin, son kabine revizyonunda çizik yedi.

YERİNE GÜLER GELDİ
Yaptığı tepki çeken birçok açıklama sonrası medyanın ve muhalefet partilerinin
eleştiri oklarının hedefi olan İdris Naim Şahin’in yerine İstanbul eski Valisi
ve Eski Kamu Güvenliği Müsteşarı görevini yürüten Muammer Güler getirildi. Muammer Güler, 12 Haziran seçimlerinde Mardin’den milletvekili seçilmişti.

BEST OF İDRİS NAİM ŞAHİN
İdris Naim Şahin’in görevde olduğu süre içinde en çok konuşulan gafları

Kızılay’daki patlama (20 Eylül 2011): Üç adet can kaybı var.

Van depremi (29 Ekim 2011): (Depremzedelere hitaben) Sarayda oturuyorsunuz gel dediğiniz yok.

Kürt sorunu (7 Kasım 2011): Kürt sorunu diyorlar. Ben arıyorum sorunu bulamıyorum.

Sanatçılara PKK eleştirisi (26 Aralık 2011): Birileri saptırarak, kendine göre gerekçeler uydurarak teröre destek veriyor. Neyiyle veriyor, belki resim yaparak tuvale yansıtıyor, şiir yazarak şiirine yansıtıyor, günlük makale, fıkra yazarak oralarda bir şeyler yazıp çiziyor.

Onbaşı tartışması (10 Ocak 2012): (BDP’lilere hitaben) Siz on para etmeyen insanlarsınız ve o sözleri söylüyorsunuz.

Nevruz olayları (27 Mart 2012): Birilerinin kitabı, birilerinin bayramı öldürmekten yanaysa da şu bilinsin ki; 75 milyon vakur ve sessiz yığının silahına da gerek yok, yumruğuna da gerek yok, sadece birer tükürüğü o 75 bin haini yok etmeye yeter ve yetecektir.

Gaz bombası (7 Nisan 2012): Gaz bombaları zararsızdır, ihtiyaçlar doğrultusunda ihale ile yeteri miktarda gaz alımı yapılmaktadır.

Takla at (6 Nisan 2012) Erzurum’da 5 TEDAŞ işçisinin yaşamını yitirdiği gölette yaptığı incelemenin ardından geçtiği Pasinler’de ‘Sayın bakanım geldiğine çok sevindim’ diyen Mustafa Boğaçayır’a ‘Hadi bir takla at ya da oyna bir göreyim’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.