site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sürmeli Otel’de Yılbaşı Coşkusu

Sürmeli Otel’de Yılbaşı Coşkusu
01.01.2014
A+
A-

DANSÖZLER ERKEK KADIN HERKESE STRES ATTIRDILAR DHA VEYSEL EROL

İzmirli ve Aydınlı bin kişi yeni yıla Pamucak Sürmeli Otelde girdi. Gecenin sanatçısı Nez ise konukları coşturdu. Gece boyunca coşkunun hakim olduğu kutlamalarda konuklar eğlenceli saatler geçirdiler. Otel’i sallayan NEZ yapmış olduğu konuşma ile geceye damgasını vurdu. Nez yapmış olduğu konuşmada; Kim demiş sanatçı görüşünü belli etmez biz Atatürkçüyüz, Mustafa Kemal’in Askerleriyiz dedi.

Her yerde olduğu gibi Selçuk Pamucak sahilinde bulunan Süremli Otel de yılbaşına coşku ile giren mekanlar arasındaydı. Personeli ile birlikte toplan 1300 kişi yeni yıla Sürmeli Otelde girdi.

Gecede önce orkestranın türküleri ve şarkıları ile coşan konuklar gecenin ilerleyen saatlerinde çıkan oryantal dansçılarla eğlenceyi doruğa çıkardılar.Saat 23.30 da sahne alan Nez  ise Oteli deprem gibi salladı. Konuklar Nez’i sahne önünde ayakta izlediler. Yeni yıla coşku ile hep beraber girdikten sonra. Nez şunları söyledi; Ben İzmirlileri, Egelileri çok seviyorum. Son on beş yıldır yeni yıllara sizlerle giriyorum. Neymiş efendim sanatçı görüşünü belli etmezmiş. Bizde bu ülkenin vatandaşıyız. Oyumuzu veriyoruz. Bizler laik Cumhuriyetin evlatlarıyız. Öylede kalacağız. Mustafa Kemal’in askerleriz. Biz evlatlarımızı da bu şekilde yetiştirmek istiyoruz. Atam biz buradayız. 2014 yılında da seninleyiz. Sen rahat uyu Cumhuriyeti kimse yıkamaz. Eserlerini koruyacağız deyince büyük alkış aldı. Nez’in iki buçuk saat sahnede kaldığı gece saat 02.00 da sona erdi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

SELÇUK SURMELI OTELDE ÝZMÝRLÝLER VE AYDINLILAR AGIRLIKTAYDILAR D

ANSÖZLERÝ MASALARINDA OYNATMAK ÝÇÝN YARIÞTILAR DHA VEYSELE ROL

NEZ OTELÝ ALTI NOKTA ÞÝDDETÝNDE DEPREM GÝBÝ SALLADI DHA VEYSEL E

NEZ ÇOSTUKÇA ÇOÞTU SAHNEDE ÝKÝ BUÇUK SAAT KALDI DHA VEYSEL EROL

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. dışardan dedi ki:

    BİR DEKOLTE BU KADAR MI KÖTÜ DURUR?