site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Su Baskınının İzleri Siliniyor

Su Baskınının İzleri Siliniyor
22.11.2015
A+
A-

Kuşadası Güzelçamlı Mahallesi’nde 20 Ekim gecesi yaşanan yoğun yağmur yağışı sonrası Balderesi’nin taşmasıyla oluşan su baskınında meydana gelen hasar, Kuşadası Belediyesi tarafından sürdürülen hummalı çalışma ile büyük oranda giderildi.

Kuşadası Belediyesi, Güzelçamlı’da yaşanan su baskınının izlerini silmek için çalışmalarını sürdürüyor. Su baskınının yaşandığı tarihten itibaren Güzelçamlılıları hiç yalnız bırakmayan Kuşadası Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yol ve evlerde biriken su ve çamuru tümüyle tahliye ederken çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Su baskını yaşanan bölgeyi pek çok kez ziyaret ederek incelemelerde bulunan ve sık sık mahalle sakinlerine yalnız olmadıklarını anımsatan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, verdiği sözü tutarak su baskınının izlerini silmek için yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Kayalı “Sel baskını nedeniyle oluşan tahribat giderilene kadar belediyemizin ilgili birimlerine bağlı ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecektir. Kuşadası Belediyesi olarak bu üzücü olayda zarar gören tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.