site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

STO Diyalog Güçlendirme Toplantısına katıldı

STO Diyalog Güçlendirme Toplantısına katıldı
09.11.2018
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) & Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı İzmir’de gerçekleştirildi.

Swissotel’deki toplantıya Selçuk Ticaret Odası yönetimi de katıldı. Oda Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu üyeleri Zeki Yeni, Ümit Yolcu ve meclisten Mustafa Ünsal ile Genel Sekreter Filiz Acargil’in iştirak ettiği toplantıda reel sektör ile bankacılık sektör temsilcileri bir araya gelerek istişarede bulundu.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada her iki sektörün de güçlü olması gerektiğine işaret ederek, “Bu iki sektör birbirine bağlıdır. Biri zayıfladığında diğeri de zayıflar, birisi güçlendiğinde diğeri de güçlenir” dedi. Hisarcıklıoğlu reel sektörün ve KOBİ’lerin finansmana ulaşma imkânının açık tutulmasının önemi üzerinde durdu.

Hisarcıklıoğlu, bu toplantının Denizli ve Konya’dan sonra 3’üncü olduğunu söyledi. İstanbul’da da aynı toplantıyı düzenleyeceklerini belirten Hisarcıklıoğlu, katılımcıların bütün sıkıntılarını, dertlerini samimiyetle paylaştıklarını ve bunları finans sektörünün de not aldığını dile getirdi.

Bu anlayışı gösterdikleri için TBB’ye ve katılan tüm bankalara teşekkür eden Hisarcıklıoğlu, “Ben gelecekten umutluyum. Daha iyi olacak. Çünkü son 25 yılda yaşadığımız sıkıntılı dönemlere baktığımız zaman hepsini aştık. Bunu da aşacağız. Bu tekerlek, bu tümsekte kalmayacak. Biz bu tümseği aşacağız. Aşmak durumundayız zaten. Türkiye genç, dinamik, girişimcileriyle beraber bunları aşacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.