site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

STK’larda Festival Coşkusu

STK’larda Festival Coşkusu
27.07.2013
A+
A-

festival-stk

Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü, Selçuk’taki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelerek 4-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 45. Selçuk-Efes Festivali’ne STK’ların nasıl katkı sunabilecekleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

4-7 Eylül’de düzenlenecek 45. Selçuk-Efes Festivali için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Son olarak Selçuk’taki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Carpouza Kafe’de bir araya gelen Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekipleri STK’ların 45. Selçuk-Efes Festivali’ne nasıl katkı koyacağı ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi SEGEM, Belediyespor, Selçukspor, Atatürkçü Düşünce Derneği, Zuhal Fitness, Ticaret Odası, Esnaf Odası, Tüketici Koruma Derneği, Selçuk – Efes Kültür ve Turizm Vakfı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Eğitim-İş, Rumeli Göçmenleri Derneği, Karadenizliler Derneği ve Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi temsilcilerinin katıldığı toplantı oldukça verimli geçti. Toplantıya katılan Selçuklu sivil toplum kuruluşu temsilcileri çok kültürlülük temasıyla düzenlenecek ve Selçuk’un kültürel zenginliğini yansıtacak 45. Selçuk – Efes Festivali’ne katkı koymaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

YORUMLAR
  1. Caner B. dedi ki:

    Belediyede özellikle festival komitesinde çalışan bayanların burnu mu çok havada banamı öyle geliyor. Yüzlerini gülerken görmedim. ( Sol baştaki 2 bayan hariç ) Sadece kendi yandaşları ile yaşıyorlar sanki. Yada bana öyle geliyor.

  2. kordelya dedi ki:

    festıvalı angarya iş olarak goruyorlardır kendlerıne