site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sosyal Market ihtiyaç sahibi vatandaşları bekliyor

Sosyal Market ihtiyaç sahibi vatandaşları bekliyor
12.03.2016
A+
A-

Geçtiğimiz yaz Selçuk Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Market, ihtiyaç sahibi vatandaşları bekliyor. Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Sosyal Markette ihtiyaç sahipleri artık iki kat fazla giysi alabilecekler. Evlerinde kullanmadıkları giyim eşyalarını getirerek Sosyal Markete getiren vatandaşlara katkılarından dolayı teşekkür eden Selçuk Belediyesi Sosyal Market yetkilileri, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı mutlaka Sosyal Markete bekliyoruz” dedi.

Destekte arttı yapılan yardımlarda

Geçtiğimiz yaz Şahabettin Dede Caddesi üzerindeki merkez mahalle muhtarlarının olduğu katta bulunan Sosyal Hizmetler Birimine bağlı olarak hayata geçirilen Sosyal Markette, ihtiyaç sahiplerine giyim eşyasının yanı sıra isteyene ev eşyası yardımı da yapılacak. Bebek ve çocuk eşyasının oldukça yoğunlukta olduğu markette ayrıca evlenecek olan çiftler için gelinlik ve damatlık ihtiyacından yararlanabileceklerini kaydeden Sosyal Yardım İşler Müdürü M.Selçuk Yalçın, “Sosyal Marketimiz hayata geçtiği ilk dönemde bir vatandaşa 4 parça giyim eşyası veriliyordu. Kısa süre içerisinde hayırsever vatandaşlarımızın yoğun desteğini gördüğümüz marketimizden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız artık 8 parça eşya alabilecekler” dedi.

“Ev eşyası yardımına da başladık”

Sosyal markette bundan böyle ev eşyası yardımının da yapılacağını ve bu konuda hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunan yetkililer; “Hayırsever vatandaşlarımız ev eşyası bağışında bulunduğu takdirde bu eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Marketimizde yine ihtiyaç sahibi olan ve yeni evlenecek çiftlerimiz de gelinlik ve damatlık yardımından da yararlanabilecekler” dedi.

Eşya yardımında bulunmak isteyipte ilgili müdürlüğe gidemeyecek vatandaşların Selçuk Belediyesi Hizmet Masasının 444 8 892 veya 892 69 25 /397 numaralı telefonlarını aramalarının yeterli olacağını hatırlatan yetkililer; “Bizler ilgili adreslere giderek eşyaları hayırsever vatandaşın evinden alıyor ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz” dedi.

Raflar temiz, çeşit çok

Giysilerin hijyenine de dikkat ettiklerini, ihtiyaç sahipleri için Sosyal Markete verilen giysilerin önce konuk evinde yıkandığını, daha sonra raflarda yerini aldığını belirten yetkililer; “Belediyemizin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Sosyal Markete destek veren tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve desteklerinin devam etmesini diliyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da Sosyal Marketimize bekliyoruz” dedi.

TJ3A9668

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    O kırık dökük komodini elden geçirmeden o pis haliyle ihtiyaç sahiplerine verince mattah bir şey yaptığınızımı zannediyorsunuz. Yapmayın daha iyi. İnsanları daha çok rencide ediyorsunuz.