site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Son Zil Çaldı! Tatil Zamanı

Son Zil Çaldı! Tatil Zamanı
15.06.2013
A+
A-

SON-ZIL-CALDI (3)

Okulöncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarındaki öğrenci ve öğretmenler için zil dün son kez çaldı ve üç aylık yaz tatili başladı. Selçuk’ta da okullarda karne ve tatil sevinci yaşandı.

Okulöncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon öğrenci dün karnelerini aldı. Öğrenciler, 180 işgünü ve yaklaşık 8 ay süren eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu, 3 ay sürecek yaz tatilinde atacak. 2013 – 2014 eğitim – öğretim yılında, ilk zil 16 Eylül Pazartesi günü çalacak.

Selçuk’ta da Sabah erken saatlerde dağıtılan karneleri alan öğrencilerden bazıları sevindi, bazıları ise üzüldü. Eğitimciler, öğrencilerin ismini tek tek okuyarak karnelerini dağıttı. Üç aylık tatile girmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler; “Yorucu bir sezonu geride bıraktık. Yaz mevsimini en iyi şekilde kullanarak, yeni eğitim-öğretim sezonuna iyi başlamak istiyoruz” dediler.

2013 – 2014 eğitim – öğretim yılında, ilk zil 16 Eylül Pazartesi günü çalacak. Anaokulu ve ilköğretim birinci sınıf öğrencileri 9 Eylül’den 13 Eylül’e kadar ‘uyum programı’na alınacak. Birinci yarıyıl 24 Ocak 2014’te sona erecek. Yarıyıl tatili, 27 Ocak-7 Şubat 2014’te yapılacak. İkinci dönemin ilk dersi 10 Şubat’ta görülecek. 2013-2014 eğitim – öğretim yılı, 13 Haziran’da tamamlanacak.

SON-ZIL-CALDI (1)

SON-ZIL-CALDI (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    nasıl öğretmen bu kılık kıyafete bak.?