site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sokak Hayvanları İçin Su Kabı

Sokak Hayvanları İçin Su Kabı
27.08.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü hava sıcaklığının artması üzerine sokaklarda susuzluk sıkıntısı yaşayan sokak hayvanları için harekete geçti.

Sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarının artan su ihtiyacını karşılamak için Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçe genelindeki birçok parka otomatik su kabı yerleştirdi. Noktalara konulan kapların devamlı temiz suyla dolu olması için mevcut sulama sisteminden su bağlantısı yapılarak içleri boşaldıkça kaplara otomatik olarak su doldurulduğunu dile getiren yetkililer bu sistem sayesinde su kaplarının hiç boş kalmayacağını belirtti.

İnsanlar kadar hayvanlarında hayatlarının önemli olduğunu dile getiren yetkililer, “vatandaşlardan da su kaplarını temiz tutarak ve tahrip etmeyerek bu sosyal sorumluluk kampanyasına destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. egitim şart dedi ki:

    selçukta yaşayan duyarlı vatandaşlara bu su kapları 1 ay dahi gitmez. çünkü okadar çok kendini bilmez ahlaksız terbiyesiz çevresine saygısız bir topluluk var selçukta. bazen gerçekten bu ilçe için yapılanlara acıyorum. parklardaki oyuncaklar taşlarla kırılıyor. sokaklardaki banklar yakılıyor. parklardaki aydınlatma üniteleri tahrip ediliyor. belki inanmazsınız otomatik sulama sistemini çalıştıran cihazlar yer altında oldugu halde kapakları kırılıyor cihazın çalışmasını saglayan pil üzerinden alınıyor. pes dedirtecek bir durum artık. yeni nesil gerçektende çok seviyesiz ve saygısız olark büyüyor buda türrkiyedeki egitim seviyesinin ne derece kaliteli oldugunu göstermektedir.

  2. şahıs dedi ki:

    bu kişileri yakalamak ve cezalandırmak zor olmasa gerek tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmaları durumunda özellikle teknoloji dünyamızda bazı sistemler devreye sokularak takipleri yapılması milli servet düşmanları bu şekilde yakalanıp cezalandırılmaları kolaylaştırılabilir mesela vatandaşlarımızın spor yapabilmeleri için konulan aparatların kırılmaları,vb gibi halkın huzur ve rahatı için sunulan aparatların korunması bakımından teknolojinin kullanılması uygun ve daha hesaplı olacagı kanısındayım