site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Soğutmaz: Taş attığın tavşan değil, aslan ise sonuçlarına katlanacaksın

Soğutmaz: Taş attığın tavşan değil, aslan ise sonuçlarına katlanacaksın
16.07.2015
A+
A-

DSC_3265

MHP’li Meclis Üyesi İbrahim Soğutmaz: Taş attığın tavşan değil, aslan ise sonuçlarına katlanacaksın

MHP Selçuk Belediye Meclis Üyesi İbrahim Soğutmaz ilçede yayın yapan bir yerel gazetede hakkında çıkan iddialara dair zehir zemberek açıklamalar yaptı. Soğutmaz bana ve aileme neler yaptığınızı anlatırsam insan içine çıkacak haliniz kalmaz dedi.

MHP’li meclis üyesi İbrahim Soğutmaz yapmış olduğu sert açıklamasında şunları söyledi; “Bu ilçede kendince siyaset yaptığını sanan ve ilçeyi çıkmaza itenler tertemiz alnımızı lekelemeye çalışmasınlar, ömürleri boyunca türlü siyasi oluşumlarda yer almış bir dönem ateşi bir dönem suyu desteklemiş kişiler, hakkımda atıp tutmasınlar. Şahsım ve Partim Selçuk İlçesinde bazılarının hayallerinde bile olamayacak bir yükselişin ve kenetlenmenin mümüessili olmuşken, üzerimize taş atılması, siyasetin değişmez kaderi olarak önümüze çıkmıştır. Her şeyden evvel arz ederim ki, sağı ile solu ile canımdan aziz Selçuk halkı bu fakir kula son derece güzel duygularla teveccüh gösterip oy vermiş ve ilçe yönetiminde söz sahibi bir makama sevk etmişlerdir. Bu yüksek milli irade benim alnımın tacıdır. Ben meclis üyeliği görevimi icra ederken, parti menfaati değil, İlçemin menfaatini güderim. Bu bağlamda Sayın Belediye Başkanı’ na destek vermem siyaseten değil vatani bir görevdir. Aynı ben Cumhuriyet Halk Partisinin tekliflerine de Hukuki ve faydalı olması halinde destek veriyorum. Özetle, bir faaliyete destek olmam benim çok sevdiğim Milliyetçi Hareket Partisi’ ne ters olmam demek değildir. Kaldı ki, ilçede sırası ile Demokrat Parti, Adalet Partisi, Doğru yol Partisi ilçe başkanlıkları yapmış bir dönem AKP’ den meclis üyesi olmuş bir aileden gelmekteyim. Bana demokratlık dersi verecek adamlar solun beşiğinde sallanırken biz sağ-muhafazakar bir yapıdan çekirdekten yetiştik. Şİmdi kendi sağcılığı ve demokratlığını ispatlamaya çalışanlar kendi koltuklarını tehlikede gördüklerinden olsa gerek, bu kardeşinize saldırmayı kendilerine görev edinmişlerdir.Partimi değiştireceğim manasında gelen kendilerince siyasi çıkışlarla yüklenenler, bizzat kendileri seçimden önce bana bunu teklif etmişlerdir. Kabul etmemişimdir, iktidar partisinden değil, ezilenden sömürülenden yana tavır takındım. Ben son derece kibar bir dille kendilerini geri çevirdim. Zeki ve gelecek vadeden bir siyasetçiye tabi ki tüm partiler teveccüh gösterebilirler diye düşündüm. Ancak ben seçimlere MHP’ den girdim ve MHP’ de devam ediyorum, aksini ileri sürenlere şunu soruyorum; hani bir oturumda, Sayın Başkan CHP grubu ile ortak hareket etmiş AKP ve MHP’ li meclis üyelerine ters düşmüştü o halde ben başkanı protesto etmiştim, kendileri bana tezahürat etmişlerdi hatırladınız mı? O zaman bana karşı böyle hançerleme bir yazı yazmamış aksine teşekkür etmişlerdi. Ben yeri geldiğinde başkana da gerekli uyarıları söyler geçerim ama kendileri meclise gelmeyince kendi başkanlarını daha doğrusu Selçuk halkını hizmetsiz bırakınca eleştirdim diye bana böyle bir yazı kaleme aldırmaları da ayrıca trajikomik bir durumdur.

Ayrıca belirtmekte fayda vardır; Sayın Belediye başkanı ki beni ilgilendirmez ancak bende bu toplumda bir yurttaşım AKP’ nin Selçuk’ ta görüp göreceği en kıymetli siyasidir. Aldığı kararlar siyasi değil, ilçeye uygun kararlardır. Benim dışarıdan gördüğüm bana karşı bu gönül kırıcı cümleleri sarf edenler aynısını sayın Belediye başkanına da sarf ediyorlar. Demek ki, kaygılılar, sıkıntıları var. Yaklaşan ilk yerel seçimde halkımız bunları sandığa gömecek bunu çok iyi biliyorlar.

Sonuç olarak ifade edeyim ki, kimi taşladığına iyi bakacaksın. Eğer taş attığın tavşan değil, aslan ise sonuçlarına katlanacaksın. Bu kardeşiniz emin ve dikkatli adımlarla, siyaseten ilerliyor, kardeşiniz ve Selçuklu’lar için beklenen gün vuslat yakındır ve gelecektir. Ancak ben benden öncekilere benzemem. Bana taraf olmayan bertaraf olmayı iyi bilecektir. Zira bunu bana ve benim gibi genç kuşağa sizin AKP’ niz çok güzel öğretti. Sizden siyasete girmedim diye bana ve aileme neler yaptığınızı bende anlatırsam insan içine çıkacak haliniz kalmaz. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öper yaşıtlarıma selam ve dualarımı sunarım. Şeker tadında bir Ramazan bayramı geçirmeniz dileklerimle, sağlıcakla kalın” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.