site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Sengel SMA’lı Çocuklara Sevgililer Günü’nde Umut Oldu

Başkan Sengel SMA’lı Çocuklara Sevgililer Günü’nde Umut Oldu
14.02.2021
A+
A-

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde SMA Hastası çocuklara umut oldu. SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği’nin Sevgililer Günü sebebiyle yaptığı çağrıya kulak veren Başkan Sengel kampanyaya katılarak SMA’lı çocuklara umut olma yolunda bağış yaparak duyarlı bir adım attı.

“EN BÜYÜK AŞKIM NEFES’İM İÇİN…”
Sosyal medya hesaplarından vatandaşlara da çağrıda bulunan Başkan Sengel kızı Nefes Sengel adına yaptığı bağışı “En büyük aşkım Nefes’im için… Başka çocukların NEFESİ sonsuz ve uzun olsun, üzerlerine şifa yağsın diye aşkımızı ve umutlarımızı büyütmeye davet ediyorum herkesi… Dünya Aşkla Döner, her çocuk sağlıklı olsa” notuyla paylaştı. Başkan Sengel’in duyarlı davranışı kısa sürede büyük takdir topladı.

SMA HASTALIĞI NEDİR?
SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği, kaslarda erime ve kuvvetsizliğe sebep olan, her yaşta görülebilen hastalık olan SMA ile ilgili çalışmalar yürütüyor. Ülkemizdeki SMA hastası bireylerin; toplum yaşamına etkin katılımlarını sağlamak ve hasta bireylerin menfaatine olacak her türlü faaliyeti destekleyecek çalışmalar yapan dernek ayrıca hastalıkla ilgili toplumsal bir farkındalık oluşturmayı da amaçlıyor. Dernek, www.sma.org.tr adresi üzerinden SMA hastalığına ilişkin bilgi paylaşımı, duyuru ve etkinliklerin yanı sıra özel günlerde sertifika bağışlarıyla da bu hastalıktan etkilenen bireylerin tedavi sürecine katkı sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.