site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Siyasi Ahlak Yoksunlarına Cevaben

Siyasi Ahlak Yoksunlarına Cevaben
22.10.2013
A+
A-

selcukmhp-baskani

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür’den bazı siyasi parti aday adayları ve yöneticileri tarafından ortaya atılan iddialara ve kulis haberlerine sert tepki.

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür yapmış olduğu sert açıklama da şunları söyledi; ‘‘1992 yılından bu yana Selçuk’ta Ülkü Ocakları ve ardından MHP Çatısı altında çizgimi hiç bozmadan inandığım değerler uğruna siyaset yapıyorum.

MHP İlçe Başkanlığı görevini devir aldığım Üç buçuk yıldır da kendi tabanımız ve Selçuk halkıyla iç içe çalışmalarımız devam ediyor. Bunları tekrar tekrar anlatmaktan bıktım. Bizler onurumuzla, namusumuzla siyaset yapmaya çalışırken bazıları hala şeytani siyaset yapmaya devam ediyor. Bu konuda açıklama yapmak bana artık zulh geliyor. Amma velakin o kadar pervasızca dedikodular yapıyorlar ki çıtayı yükseltip artık yöneticilerime kadar sirayet ediyorlar. Utanmadan arlanmadan yöneticilerime ve vatandaşlarımıza gidip LEVENT GÖRÜR beni destekleyecek birlikte bu seçimi alacağız deme cüretini gösteriyorlar. Acaba bu kişiler bu arsızlığı ve yüzsüzlüğü CHP de ki geçmişlerinden mi alıyorlar yoksa yeni partilerinin Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek’ten mi alıyorlar bilemem.

Benim bildiğim bir şey var oda MHP’nin ve seçmeninin oyunun namus olduğudur. Arkadaşlar bu konuyu akıllarına koysunlar. Herkes kendi partisinin adını zikredip siyasetini o şekilde yapmalıdır. Şahıslara istediğiniz gibi siyaset yapabilirsiniz bu bizi ilgilendirmez. Ama bunu yaparken MHP adını ağzınıza almanız bizi ilgilendirir. Bunu unutmayınız.

MHP olarak AKP’nin ve CHP’nin seçmeninden oy isteriz çalışma yaparız ama asla AKP veya CHP bizi destekliyor diye ŞEREFSİZCE söylemlere girmeyiz. Biz siyaseti dürüstçe yaparız. Halkımız kimi takdir ederse oyunu ona verir. Biz MHP olarak Vatanını, milletini seven, dinine cüzdanından değil kalpten bağlı, ırkı mezhebi ne olursa olsun bölücü olmayan tüm kardeşlerimizin oyuna talibiz. Size yapılacak şu parti gelmesin bu parti gelsin, oylar bölünmesin, yabana gitmesin gibi söylemlere asla itibar etmeyin. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisine verilecek her oy Türkiye Cumhuriyetinin düşmanlarına atılan bir kurşun gibidir. Bunun için oyunuz asla yabana gitmez.

Seçim sürecinin başlaması ile birlikte sıkıştırmalar, baskılar başladı. İşe alacağım, iş bulacağım gibi vaatler ve yalan gülümsemeler. Çok değerli Selçuk halkı kimseden korkmayın, baskılara boyun eğmeyin. Sandıkta Allah’la başbaşasınız. AKP ve CHP ruh ikizlerini gömün sandığa.

MHP’nin kazanamadığı seçimi kimin kazandığı bizi hiç ilgilendirmez. O yüzdendir ki Belediyeyi Milliyetçi Hareket Partisinin kadroları kazanmalıdır ve kazanacaktır da. Bizler 3 hilalli bayrağı Belediyeye dikmeye and içtik. Desteğinizi bizden esirgemeyin.

Son olarak siyaset yaptığını zanneden kişilere şunu hatırlatmakta fayda var. Bizim için Siyaset; Kısa vadeli ve ucuz kişisel çıkarların dirsek dirseğe yarıştığı bir koşu parkuru değildir. Siyasi köklerini inkar ederek yabancı çekim merkezlerine kapılmışların bekleme odası değildir. Fikri tutarlığın olmadığı ilkelerin ayaklar altında çiğnendiği meselelere günü birlik bakanların toplama yeri değildir. İnsan millet ve dünyaya bakışın yabancı tesislerle her gün her saat değiştiği kaypak fikirlerin buluşma mekanı değildir.

Duruma göre şekilden şekle kılıktan kılığa girenlerin durmadan kostüm değiştirenlerin ve nabza göre şerbet verenlerin tiyatro sahnesi değildir. Girdiği kabın şeklini alan üst üste taktığı maskelerden gerçek yüzü görünmez hale gelmişlerin makyaj malzemesi değildir. Dün söylediğini bugün yalanlayan bugün söylediğini de yarın unutacak olanların siyaset borsası hiç değildir.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE…’’ dedi.

YORUMLAR
  1. MEMİŞ ESENER dedi ki:

    SON GÜNLERDE ŞEREFSİZCE VE ALÇAKÇA MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİMİZİN ADINI KULLANARAK, TEŞKİLATIMIZ HAKKINDA BİZİ DESTEKLEYECEKLER YA DA BU ADAY OLURSA ŞU PARTİDEN MHP DESTEK VERECEK DİYE REZİLCE BİR İFTİRAYI ATANLARA SON UYARIMIZ; BÖYLE AHLAKSIZCA SİYASET OYUNLARINA GİRMESİNLER. BİR KEZ DAHA TÜM HALKIMIZLA VE PARTİLİLERİMİZE AÇIKÇA ŞUNU DEKLARE EDİYORUZ. MHP SEÇİMLERDE HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE KENDİ ADAYINI ÇIKARACAK VE TEŞKİLATIMIZIN BAŞKA BİR PARTİYİ DESTEKLEME GİBİ BİR DÜŞÜNCESİ YOKTUR VE OLAMAZDA. BU ŞEKİLDE DÜŞÜNEN KİM VARSA NAMERTTİR.
    BU SİZLERE SON UYARIMIZDIR. AYNI ŞEKİLDE KONUŞMAYA DEVAM EDEN HER KİM OLURSA OLSUN. ÜLKÜCÜ HAREKETİN ALTINDA EZİLİRSİNİZ BUNU BÖYLE BİLİN. ZİRA SELÇUK’UN SİYASET SAHNESİNDE SİZİN GİBİ YALANCILARA SAHTEKARLARA GEREKEN CEVABI EN SERT ŞEKİLDE VERECEĞİMİZDEN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN.
    SAYGILAR…

  2. SÜLEYMAN dedi ki:

    İşte bu özlenen MHP hareketi başlamıştır tebrikler sayın başkanım senden de bu açıklama beklenirdi

  3. Kadir Kartal dedi ki:

    Ben Selçuk Saadet partisinin ilçe yönetiminde olmama rağmen hem Selçuk Ülkü ocağı Başkanı Memiş Esener’e hem de Selçuk MHP ilçe başkanı Levent Görür’ün söylediklerine aynen katılıyorum ve Allah yardımcıları olsun diyorum. Saygılarimla.

  4. Anonim dedi ki:

    sandıktan bir oy dahi çıksa oyumuz MHP nin dir. kimse boşa heveslenmesin mhp bu seçimi kazanacak bekleyin nedenini yakında göreceksiniz.

  5. Aydın dedi ki:

    Bravo Levent Başkan işte MHP’li olmak bu demek. İdealleri uğruna mücadele etmek bu demek. Seni yürekten kutluyorum. MHP hiç kimsenin yedek lastiği değildir. MHP hem Türkiye’de hem de Selçuk’ta güçlüdür ve her gün daha fazla güçlenmektedir. Bu seçim MHP Selçuk’ta kendi öz evlatları ülkücü adaylarıyla tarih yazacaktır. Ne CHP ye ne de AKP ye tek bir oy gitmez bu partiden.

  6. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE dedi ki:

    kişilere siyaset yappp kardeşşş.mhp ve ilçe başkanının adını ağzına almaaaa..böyle tıkarlar adamın ağzını..biz senin kim olduğunu tahmin ediyoruzda genede başkanımız edepli adam adını zikretmemişş.BU LEVENT GÖRÜR DÜRÜST SİYASETİ GETİRECEK GALİBA SELÇUĞA

  7. d. aydogdu dedi ki:

    sayin baskanim seni cani gonulden tebik ederim, sen selcugun en guzel en iyi baskanısın

  8. Anonim dedi ki:

    ZüBüklere en güzel cevabı Türk Milliyetçileri sandıkta verecek.
    oylamızın tek sahibi MHP dir

  9. Anonim dedi ki:

    ANDIMIZI KALDIRAN VE BAYRAMLARIMIZI YASAKLAYAN AKP HÜKÜMETİ TÜRK OLAMAZ VE AKP DEN ADAY OLAN ARKADAŞLARDA BU FİKRİN SAVUNUCUSU SAYILIR TÜRKİYEYİ FERAHA REFAHA ERDİRECEK KARDEŞCE YAŞATACAK TEK PARTİ MHP DİR SELÇUKLU ARKADAŞLARIM UYAN PKK İLE MASAYA OTURAN CHP VE AKP KARDEŞ PARTİLER ATATÜRKÜN PARTİSİNİ REZİL ETDİLER SANDIKDA AKP HÜKÜMETİNİ SANDIGA GÖMMEK İÇİN EL ELE VERELİM