site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sivilce Maskesi İle Sivilcelere Son

Sivilce Maskesi İle Sivilcelere Son
10.03.2022
A+
A-

Sivilce insanların en mustarip olduğu konulardan biridir. Her insan hayatının bir döneminde sivilce sorunu yaşar. Herkeste neden oluştuğunun, çok farklı sebepleri vardır. Sadece ergenlik çağında değil, ileri yaş dönemlerinde de görülen bir sorundur. Sivilce genel de tıkanmış gözeneklerden dolayı ortaya çıkar. Bu yüzden cildin iyi bir şekilde temizlenmesi çok önemlidir.

Ayrıca düzenli olarak sivilce maskesi kullanmak da büyük oranda etki sağlar. Doğru ve düzenli bir bakımla sivilceleri en aza indirmek ya da kurtulmak mümkündür. Özellikle sebum dengeleyici maskeler kullanmak gerekir.

Sivilce Maskesi Çeşitleri
Sivilce maskesi kullanırken, cilt tipine çok fazla dikkat etmek gerekir. Sivilce sadece yağlı ciltlerde görülen bir sorun değildir. Kuru ciltlerde de görülür. Bu yüzden cildin nem dengesinin iyi olması gerekir. Bol su içerek, bunu sağlamak mümkündür. Ayrıca kil maskesi çeşitleri de aktif sivilceleri kurutma konusunda çok etkilidir. Yine bakteri öldürücü ve sebum dengeleyici özelliği olan çay ağacı maskesi sivilcelere çok iyi gelir.

Bakterinin üremesini engellediği için, yeniden çıkmasının önüne geçer. Birçok maske çeşidi vardır. Maske uygulama hafta da maksimum iki kere olmalıdır.
Sivilce kurutucu maskeler cildi kuruttuğu için, sorun daha da artabilir. Buna dikkat etmek gerekir. Ayrıca her zaman kaliteli ürünler tercih edilmelidir. https://www.petitemaison.com.tr/yuz-maskesi adresinden sivilce maskesi çeşitlerine bakabilirsiniz. Ayrıca diğer cilt bakım ürünleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.