Selçuk Haber

Sivil Toplum Örgütlerinden Bayrak Kampanyasına Tam Destek

stkJPG (6)

Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak Kampanyasına Tam Destek

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Selçuk Belediyesi tarafından başlatılan “Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak” dağıtım kampanyasına Selçuk’taki sivil toplum örgütlerinden de tam destek geldi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Selçuk Şubesi toplantı salonunda bir araya gelen Selçuk’taki Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, tüm Selçukluları 19 Mayıs günü evlerini ve iş yerlerini bayraklarla donatmaları için çağrıda bulundu.

Ardından Selçuklu Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri İstasyon Meydanı’nda Selçuk Belediyesinin başlattığı  “Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak”  kampanyası kapsamında kurulan bayrak dağıtım standından kendi elleri ile vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bayrak dağıtım kampanyasının 18 Mayıs Cumartesi gününe kadar saat 17.00 ile 18.00 arası İstasyon Meydanında kurulan belediye standında devam edecek. Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün 19 Mayıs mesajının da içinde yer aldığı bayrakların dağıtımında Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri de sonuna kadar yer alarak “Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak”  kampanyasına destek verecek.

Exit mobile version