site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sivil Toplum Örgütlerinden Bayrak Kampanyasına Tam Destek

Sivil Toplum Örgütlerinden Bayrak Kampanyasına Tam Destek
16.05.2013
A+
A-

stkJPG (6)

Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak Kampanyasına Tam Destek

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Selçuk Belediyesi tarafından başlatılan “Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak” dağıtım kampanyasına Selçuk’taki sivil toplum örgütlerinden de tam destek geldi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Selçuk Şubesi toplantı salonunda bir araya gelen Selçuk’taki Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, tüm Selçukluları 19 Mayıs günü evlerini ve iş yerlerini bayraklarla donatmaları için çağrıda bulundu.

Ardından Selçuklu Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri İstasyon Meydanı’nda Selçuk Belediyesinin başlattığı  “Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak”  kampanyası kapsamında kurulan bayrak dağıtım standından kendi elleri ile vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bayrak dağıtım kampanyasının 18 Mayıs Cumartesi gününe kadar saat 17.00 ile 18.00 arası İstasyon Meydanında kurulan belediye standında devam edecek. Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün 19 Mayıs mesajının da içinde yer aldığı bayrakların dağıtımında Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri de sonuna kadar yer alarak “Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak”  kampanyasına destek verecek.

stkJPG (7)

YORUMLAR
  1. handan boğazı dedi ki:

    belediyeyi derebeylik gibi kullanın işte, esnafa ruhsat vermemek için elinizden geleni yapın, olan esnafada baskı kurun badişahlık sürün, mart 18e az kaldı. padişahım çok yaşa, padişahım çok yaşa. bayrak sevdalısı olmuşsunuz gözlerimiz yaşardı. ah be aziz nesin sen bizlere söylemiştin.

  2. Anonim dedi ki:

    AZİZ NESİN SENİNDE İÇİNDE OLDUGUN %60 TAN BAHSETMİŞTİ HANDAN BOGAZI.

  3. Anonim dedi ki:

    reklam kokan hareketler bunlar ama yine güzel.

  4. RÜZGAR dedi ki:

    TÜRK BAYRAĞI DAĞITILMASINI REKLAM OLARAK GÖRENLER SİZE YAZIKLAR OLSUN….

  5. ak görüş dedi ki:

    bayrak dağatmak ,güzel şey,itirazımız yok,birde hizmet dağatsanız,nede güzel olur,ama nerede o görevi yapacak olan deli kanlılar,selçuğu gerçekten ekonomi olarak bitirdiniz,neyin mücadelesi veriliyor,anladığım şey şu,benim işim olsun gerisi angarya,inanın bu düşüncenin bedelini,hepimizin çocukları çekecektir.gelecek nesil,chp zihniyetine beddua edecektir.yazık çok yazık,körü körüne bir yol tutturulmuş gidiliyor.Allahaşkına sizin içinizde akil adamlar yokmu,eğer akil adam veteriner veliyse vaygeldi bu milletin haline sadece veli beye söz söylemiyorum,chp grubu olarak tam bir fiyasko, peki akparti meclis üyeleri ne durumda derseniz,o ayrı bir alem,onlar akpartiyi temsil etmiyorlar,çelik çomak oynanıyor.akparti şimdi geliyor bekleyin göreceksiniz. neredenmi biliyorum adem yılmazı takip edin anlayacaksınız.aynen tayyip erdoğan zaten aynı misyonun adamı,eğilmez bükülmez,hayatta yanlış yapmaz,siyasi anlamda karşısın a rakibin durması mümkün değil.mükemmel hitabeti var,etkileyici,güven verici.yalakaların,hırsızların,yanaşamadığı adamdır o kendisine bunları söylesem bana diyeceği şey şu,sen dosdoğru ol geri si angarya ..

    1. Anonim dedi ki:

      çok haklısın kardeşş..bunlar senin ruh ikizin biriniz selçuğu batırdınız biriniz türkiyeyi..o yüzden fazla bağırmıyacaksın geleceksin mhp ye namuslu ve temiz siyaset yapacaksın…çıkar,menfaat,korku olmadan..Allaha emanet ol..

  6. aydın dedi ki:

    ak görüşlü kardeşim bir de ne anlatmak istediğini anlayabilsek iyi olacak.Bence seninde derdini anlatabilmek için bir akil adama ihtiyacın var.

  7. handan boğazı dedi ki:

    SİZİN GİBİLER AKP YE VERİLEN OYLARI KÜÇÜMSER VE AŞAĞILARSA GELECEK SEÇİMDE ADAMLAR ŞOV YAPARAK GELİR. KÜÇÜK BEYİNLİ ARKADAŞ.

  8. selçuklu dedi ki:

    selçuk halkı böyle ucuz işlerle 15 yıldır uyutuluyor seçimler yaklaştı bakalım selçuklu seçmen daha birilerinin dediği gibi %60 gibimi davranacak daha ne kadar tahammül edicekler görücez chp zaten başındakı yönetimle bitmek üzere ama selçukta halk nasıl buna bu kadar vurdum duymazlıkla alakasız kalıyor selçuklu seçmeni başka yerde bulmak çok zor bazı uyanıklarda çok güzel kulanıyor bu zavalıları Allah akıl fikir versinde uyansınlar artık ucuz numaralara gelmesinler üç beş şey için…..

  9. Anonim dedi ki:

    Valla CHP’si AKP’si umrumda değil ama artık bu ilçeye adam gibi hizmet getirecek bir başkan gelsin bu ilçenin başına. Selçuk çok daha başarılı başkanları hakediyor.

  10. GÜZEL dedi ki:

    BENCE ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK. TÜM SELÇUK EL ELE NE GÜZEL. AYNI BAYRAĞIN ALTINDAKİ KARDEŞLERİN BULUŞMASI BU. MEMLEKETİMDE DÜŞMANLIK İSTEMİYORUM, BİRLİK İSTİYORUM. YALNIZ OLMADIĞIMI GÖRDÜM

  11. şaziye söğütçü. dedi ki:

    handan boğazı çırpındıkça batıyorsun kardeşim diyemiyorum benim akp lilerden kardeşim olamaz sen rüyamı düşmü hayalmi desem ne gördüğün belli değil uyan artık o kafana sok sende burdasın bende burdayım o ampulu selçuklu yakmadığı gibi yaktırmazda erkeksen adını açık yaz benim gibi cevap yaz korkunun ecele faydası yok kapalı kapılar ardında oynama akp nin yalakalığını yapıyorsan cesur ol benim gibi

  12. Anonim dedi ki:

    ne akepeden fayda var bu ilçeye ne de chp den ikiside düşmüş rant kavgasına

  13. Anonim dedi ki:

    SAYIN ZEYNEL HOCAM NEREDEN ADAYSAN SONUNA KADAR ARKANDAYIZ .PARTİ DEĞİL BÜTÜN HERKES SENİN DÜRÜST BİR YÖNETİM GÖSTERECEĞİNDEN EMİN.HAKKINDA KİM NE KONUŞURSA KONUŞSUN KİM NE DER SE DESİN .MECLİS ÜYELERİNİ DE KENDİN GİBİ DÜRÜST İNSANLARDAN KENDİN SEÇERSEN SELÇUK`UN KURTULUŞU SADECE BUNDA GERİSİ BOŞ.BAYRAK DAĞITIP ÜÇ BEŞ VATANDAŞI İŞE ALIP SEÇİM SONU DA İŞTEN ÇIKARMA DEVİRLERİ BİTTİ. UYAN ARTIK SELÇUK UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN

  14. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Bayragimiz için yapilan hizmetleri tebrik ve kutlamak yerine millet bir birine yine sallamaya baslamis???!!! (ozellikle isimini açiklamayan klavye sovalyelerine!) zaten bu yuzden ilerleme yok!!!!! kostek degil , destek olalim unutmayalim her sey selçuk içindir… emegi geçen herkese çok tskler.

  15. Anonim dedi ki:

    apasaslı sen kimsin Allah aşkına… nerde yaşıyorsun, neye destek oluyorsun, icraatin nedir?

  16. RÜZGAR dedi ki:

    18 Mayıs 2013 17.49 zamanlı arkadaş. Bende seni merak ediyorum. Sen kimsin?…

  17. RÜZGAR dedi ki:

    18 Mayıs 2013 10.22 Anonim arkadaş. Ne garip bir çelişki içindesin. Bu vatan 30 kupona alınmadı diyorsun ama 30 kupona satanlara su taşıyorsun. Yazık sana…