Selçuk Haber

SIRITMAYACAĞIM

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür’den zehir zemberek açıklamalar. MHP İlçe Başkanı Görür Ülke gündemi ve ilçe gündemi ile alakalı çok önemli açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar;

Değerli Selçuk Halkı; Mübarek Ramazan Ayının Kutsaliyeti sebebiyle ülkemizde yaşanan terör, açlık, yoksulluk ve işsizlik gibi sorunlar ve ilçemizde yaşananlarla ilgili bir aydır görüşlerimi paylaşmıyor ve Bayram sonrasını bekliyordum.

Beceriksiz iktidar ve yandaşları yüzünden Ramazan ayı boyunca yaşanan ve bugün itibarı ile Hakkâri de verilen 2 Şehit ve Gaziantep’te ki bombalı saldırı sebebiyle verdiğimiz 8 şehit bu yazıyı yazmama sebep oldu.

Gerçi ben yapı olarak yazarak çizerek konuşarak bu işlerin olacağına inanan bir insan değilim. Bu işleri yapanlara, bunu destekleyenlere ve hepsinden önemlisi bunlara AÇILANLARA misli misli karşılık verilmesinden yanayım.

Türk Milletini artık tarafını belli etmek zorundadır. BOP eşbaşkanlarıyla bu ülke hiçbir yere varamayacağı gibi Amerika ve İsrail’in istediği gibi ülkemizi bölünmeye ve uçuruma sürüklemektedir.

Çok kıymetli Selçuklular elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün Yeni CHP’yi ve AKP’yi alın birini vurun ötekine. Atatürk’ün CHP’si ne hallerde AKP ile açılım yarışına girmiş bölücüler ile dirsek temasında dağda ki şirin! Pkk lı gençlerle sohbetler, danışıklı dövüşler, meclisi toplama çabaları, terörle müzakere çabaları Atatürk’ün kemikleri sızlıyor inanın.

AKP ise tam bir skandal kendi ülkesinde gezemeyen taşlanan iç işleri bakanı, 3-5 Mehmet öldü diye meclis mi açacağız diyen bir başka bakanı, Diyarbakır gezisini 5000 polisle yapabilen bir Başbakan söylenecek söz yok.

Gelelim Selçuk’umuza…

Ramazan Bayramı dolayısı ile yapılan Resmi Bayramlaşmaya gitmedim. AKP’nin haberlerini yapan bir internet sitesi de haber yapmış MHP İlçe Başkanı gelmedi yoktu diye.

Sana mı soracağım AKP’nin borazanı nereye gidip gitmeyeceğimi. Niye gideyim?

Bunca şehidin geldiği mübarek günlerde bürokratlarla sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi parti temsilcilerinin karşısında sırıtarak poz vermek için mi? Ben şehit olan her memleket evladı için ayrı ayrı ölüyorum. Niye geleyim, niye sırıtayım.

Talan olan Orman Arazilerimiz için satılan varlıklarımız için ayrı ayrı ölüyorum. Niye geleyim? Kameranlar karşısında sırıtayım.

Üniversite sınavlarında harcanan çocuklarımız, savaşa sokulmak istenen ülkemiz, yakılan otobüslerimiz, kamyonlarımız ve ormanlarımız için hergün ölüyorum. Niye gelip sırıtayım.

SİZE SORUYORUM BÖYLE BİR ORTAMDA KUTLANAN BAYRAMDA SIRITMAK BİZE YAKIŞIR MI?

Biz öyle bir ortamda yaşıyoruz ki ilçemize ziyarete gelen Grup Başkan Vekilimiz Oktay Vural ile tokalaşmamak için yol değiştirip kaçan bürokrat AKP’nin ne kadar vekili geliyorsa kapıda karşılıyor, iftar yemeklerinden hiç çıkmıyor. Bu mu Devletçilik nedir bu korku?

Meydan boş değil mi Beyler, Bayanlar, yiyin, talan edin, orman arazilerine sahip olun, zenginleşin, ıksırıncaya, tıksırıncaya kadar yiyin. Benim rızkımla, işimle uğraşın devam edin. Biriniz işyerimi iki kere yıkın, biriniz İzmir’e şikâyet dilekçeleri gönderin devam edin. Sizden korkan NAMERTTİR.

Ben kendi imkânlarım ve yöneticilerimin cebinden çıkan paralar ile siyaset yapıyorum. Parti kirası ödüyor, elektrik, su, telefon parasını ödüyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Elinizi cebinize atıyormusunuz? Yoksa başka yerlerden gelen paralarla mı idare ediyorsunuz. Bunlar yakında ortaya çıkacak elbet.

Elini öpen çocuğuna para veremeyen babanın, bayrama öksüz giren şehit evladının hali benim içimi acıtıyor. Bu yüzden bayramlaşmayı sadece partimde ve halkımla yaptım. Resmi bayramlaşmaya gitmedim ve sahte gülücükler atmadım.

Selçuk’u ve Türkiye Cumhuriyetini seviyorum.

Bu ülkede son sözü bu ülkeyi karşılıksız sevenler söyleyecektir.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene..!

Exit mobile version