site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

SIRITMAYACAĞIM

SIRITMAYACAĞIM
21.08.2012
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür’den zehir zemberek açıklamalar. MHP İlçe Başkanı Görür Ülke gündemi ve ilçe gündemi ile alakalı çok önemli açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar;

Değerli Selçuk Halkı; Mübarek Ramazan Ayının Kutsaliyeti sebebiyle ülkemizde yaşanan terör, açlık, yoksulluk ve işsizlik gibi sorunlar ve ilçemizde yaşananlarla ilgili bir aydır görüşlerimi paylaşmıyor ve Bayram sonrasını bekliyordum.

Beceriksiz iktidar ve yandaşları yüzünden Ramazan ayı boyunca yaşanan ve bugün itibarı ile Hakkâri de verilen 2 Şehit ve Gaziantep’te ki bombalı saldırı sebebiyle verdiğimiz 8 şehit bu yazıyı yazmama sebep oldu.

Gerçi ben yapı olarak yazarak çizerek konuşarak bu işlerin olacağına inanan bir insan değilim. Bu işleri yapanlara, bunu destekleyenlere ve hepsinden önemlisi bunlara AÇILANLARA misli misli karşılık verilmesinden yanayım.

Türk Milletini artık tarafını belli etmek zorundadır. BOP eşbaşkanlarıyla bu ülke hiçbir yere varamayacağı gibi Amerika ve İsrail’in istediği gibi ülkemizi bölünmeye ve uçuruma sürüklemektedir.

Çok kıymetli Selçuklular elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün Yeni CHP’yi ve AKP’yi alın birini vurun ötekine. Atatürk’ün CHP’si ne hallerde AKP ile açılım yarışına girmiş bölücüler ile dirsek temasında dağda ki şirin! Pkk lı gençlerle sohbetler, danışıklı dövüşler, meclisi toplama çabaları, terörle müzakere çabaları Atatürk’ün kemikleri sızlıyor inanın.

AKP ise tam bir skandal kendi ülkesinde gezemeyen taşlanan iç işleri bakanı, 3-5 Mehmet öldü diye meclis mi açacağız diyen bir başka bakanı, Diyarbakır gezisini 5000 polisle yapabilen bir Başbakan söylenecek söz yok.

Gelelim Selçuk’umuza…

Ramazan Bayramı dolayısı ile yapılan Resmi Bayramlaşmaya gitmedim. AKP’nin haberlerini yapan bir internet sitesi de haber yapmış MHP İlçe Başkanı gelmedi yoktu diye.

Sana mı soracağım AKP’nin borazanı nereye gidip gitmeyeceğimi. Niye gideyim?

Bunca şehidin geldiği mübarek günlerde bürokratlarla sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi parti temsilcilerinin karşısında sırıtarak poz vermek için mi? Ben şehit olan her memleket evladı için ayrı ayrı ölüyorum. Niye geleyim, niye sırıtayım.

Talan olan Orman Arazilerimiz için satılan varlıklarımız için ayrı ayrı ölüyorum. Niye geleyim? Kameranlar karşısında sırıtayım.

Üniversite sınavlarında harcanan çocuklarımız, savaşa sokulmak istenen ülkemiz, yakılan otobüslerimiz, kamyonlarımız ve ormanlarımız için hergün ölüyorum. Niye gelip sırıtayım.

SİZE SORUYORUM BÖYLE BİR ORTAMDA KUTLANAN BAYRAMDA SIRITMAK BİZE YAKIŞIR MI?

Biz öyle bir ortamda yaşıyoruz ki ilçemize ziyarete gelen Grup Başkan Vekilimiz Oktay Vural ile tokalaşmamak için yol değiştirip kaçan bürokrat AKP’nin ne kadar vekili geliyorsa kapıda karşılıyor, iftar yemeklerinden hiç çıkmıyor. Bu mu Devletçilik nedir bu korku?

Meydan boş değil mi Beyler, Bayanlar, yiyin, talan edin, orman arazilerine sahip olun, zenginleşin, ıksırıncaya, tıksırıncaya kadar yiyin. Benim rızkımla, işimle uğraşın devam edin. Biriniz işyerimi iki kere yıkın, biriniz İzmir’e şikâyet dilekçeleri gönderin devam edin. Sizden korkan NAMERTTİR.

Ben kendi imkânlarım ve yöneticilerimin cebinden çıkan paralar ile siyaset yapıyorum. Parti kirası ödüyor, elektrik, su, telefon parasını ödüyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Elinizi cebinize atıyormusunuz? Yoksa başka yerlerden gelen paralarla mı idare ediyorsunuz. Bunlar yakında ortaya çıkacak elbet.

Elini öpen çocuğuna para veremeyen babanın, bayrama öksüz giren şehit evladının hali benim içimi acıtıyor. Bu yüzden bayramlaşmayı sadece partimde ve halkımla yaptım. Resmi bayramlaşmaya gitmedim ve sahte gülücükler atmadım.

Selçuk’u ve Türkiye Cumhuriyetini seviyorum.

Bu ülkede son sözü bu ülkeyi karşılıksız sevenler söyleyecektir.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene..!

YORUMLAR
  1. değişik bi surum dedi ki:

    o zaman oraya giden herkes Bu ülkeyi sevmiyor onumu demek istediniz sayın görür bu yazının özetli münasipli sonucu illegal olarak bu demek gibi geldi bana

  2. Anonim dedi ki:

    yaşa levent başkan agzına yüregine sağlık

  3. MÜBERRA EMRE dedi ki:

    HELAL OLSUN SİZE VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERE BU DAVA BİTMEZ VE DE BİTİREMEZLER ÜLKÜCÜ CAMİA HERGÜN ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR BİRGÜN GELECEK BU ÜLKEYİ TÜRK OĞLU TÜRKLER YÖNETECEK VATANIM TARİH KOKUYOR VATANIM TÜRK KOKUYOR VATANIM AYYILDIZLI BAYRAGIMLA DİMDİK AYAKTA DURUYOR VEDE DİYORUM Kİ DİNİNİ BİLMEYENE HİÇ , ASLINI BİLMEYENLERE DE PİÇ DENİR….. ALLAHIMA EMANET OLUN ALLAHIM TÜRK MİLLETİNİ HERZAMAN MUZAFFER EYLESİN..AMİİİİNNNN

  4. hasan dedi ki:

    ateş düştüğü yeri yakarmış,

  5. murat dedi ki:

    bu sorunların çözümü için inşallah geç kalınmaz,eyy saygıdeğer yöneticiler bu sıkıntıların çözümü için daha kaç şehit lazım.?

  6. Anonim dedi ki:

    levent başkanı bu yazısından dolayı kutlamak gerekir. bir sürü yalaka bu ülkenin çeşitli koltuklarında kimi kaymakam kimi vali kimi müdür… iktidar partisi dışındaki ilçemize gelen her hangi bir partinin millet vekilinin yanında sivil polis bile zoraki dolaşırken. iktidar partisinin bir millet vekili geldiğinde kaymakamlar yollarda karşılıyor emniyet teşkilatı kul köle oluyor. bu nedir ya bu korku imparatorlugu neyin üzerine kurulmuştur. soruyorum buradan hey beyler işinizi adam gibi yaptıktan sonra hangi güç hangi kuvvet sizi yerinizden yurdunuzdan edebilir. mhp nin vekili bu ülkenin vekili değilmi, chp nin vekili bu ülkenin vekili degilmi. neden bu ayrımcılık. siz, biz selçukta yaşayanların görüşlerine düşüncelerine değer vermeyen insanlarsınız ozaman. öyle düşünüyoruz artık. bizlerin oy vererek millet vekili yaptıgı insanlardan sizler kaçıyorsunuz. bu ülkede bir gün her şey değiştigi vakit, o zaman ben çok merak ediyorum. partisinin arka bahçesinde bürokratları istediği gibi oynatanların halini. ülke parçalanmanın eşiğine gelmiş iç savaş sirenleri ütüp duruyor hala sanki her şey güllük gülüstanlıkmış gibi birleri çıkıp televizyon ekranlarında “bu vatanın bir karış topragını vermeyiz ” diyor. hangi topraktan bahsediyorsun sen sattıklarındanmı yoksa benden topladıgın vergilerle baktıgın güneydoğuda kaybettiğin topraklardanmı. diyarbakır belediye başkanına çüş diyemeyen öyle bir piçi televizyonlarda konuşturan hükümet devr-i saltanat son bulmak üzeredir. elbet bu ülkenin başına NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, NE MUTLU BUNU SÖYLEYEBİLENE diyebilcek kadar yürekli olanlar gelecektir. işte o vakit geçmiş günlerin hesabı teker teker sorulacaktır. gerekirse tarih tekrar tekerrür edip kurtuluş savaşı tekrardan icra bulacaktır. ama her ne olursa olsun türkiye cumhuriyetinin laik, bagımsız ATATÜRKÇÜ ilkeleri hiç bir zaman değişmeden bu ülke dimdik ayakta durarak sizlerden teker teker hesap soracaktır. anasının kucagında yetim kalan şehit oglu için hesap soracak, yatagına yatıp evladının yastıgına evlat diye sarılan şehit anası için hesap sorulacak, tabutunun başında VATAN SAĞOLSUN diyen şehit babası için hesap soracak, bir yüzyılın dagılmamış parçalanmamış topraklarını canları ugruna kazanmış vatanın dört bir köşesinde yatan şehitler için hesap sorulacak. işte o gün sizin için MAHŞER GÜNÜ OLACAK.

  7. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    LEVENT BAŞKANIN SABRINI TAŞIRAN SON OLAYLAR EMİNİM VİCDANI CİĞERİ OLAN KİŞİLERİNDE SABRINI TAŞIRMAYA RAMAK KALDI HALA BU ŞARTLARDA AKP Yİ SAVUNAN KİŞİLERE SORUYORUM O AKP BİNASINA GİRERKEN VİCDANINIZ RAHATMI NE AKP NEDE CHP TEK ÇÖZÜM MHP ÜLKESİNE SAHİP ÇIKAN TEK PARTİ ÇİZGİSİNDEN ÖDÜN VERMİYEN MHP YE OYUM ANAM SÜTÜ GİBİ DEĞİL KANIM GİBİ HELAL OLSUN

  8. Anonim dedi ki:

    EY TÜRK İSTİKBALİNİN EVLADI, MUHTAÇ OLDUGUN KUDRET, DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR

  9. A.D dedi ki:

    Sevgili arkadaşım içine sindiremediğin konuları bizimde içimiz sızlayarak aynı duyguları paylaşarak bizlerde sindiremiyoruz.Ama bu menfaat ve yalakalık peşinde koşanlar sahte yapmacık o gülücükleri atanlar emin olasın ki bir gün gelecekler o makamlarının dışındayapayanlız kaldıklarında ise menfaatlerinin ve çıkarlarının karşılığında kendi iç dünyalarında vicdanlarıyla savaşacaklardır.

  10. en basta yorum yapan geri dedi ki:

    zorunami gitti mubtezel memleket talan durumda helal olsun sana levent baskan allah sizlere ulkucu harekete dayanma gucu versin gun gelecek yalakadan calandan vatana ihanet edenden misli misli hesabi sorulacak bunlarin suratina tukurulmekle kalmayacak allahin o mukakkdes gunleri bizlere yakin kilsin son olay sunnet soleninde ulkucu hareketin gucunu selcuk bir kez daha gordu rahat olun beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir… ALLAH TURK U KORUSUN VE YUCELTSIN IDADINA NE MUTLU TURK UM DIYENE…

  11. Anonim dedi ki:

    AKP İLCE BAŞKANI ESKİ SOLCULARDAN HANGİ BORÇLARINI ÖRTMEK İÇİN HANGİ KARDEŞİNE ORMAN ARAZİSİ PEŞKEŞ ÇEKMEK İÇİN BAŞA GEÇDİ AKP HALKI YOLSUZLUYA HIRSIZLIYA AHLAKSIZLIYA SÜRÜKLEDİYİ YETMİYORMUŞ GİBİ ŞİMDİDE ŞEHİTLERİMİZİN KANI KURUMADAN BAYRAMLAŞMA YAPIYORLAR MECLİS ÖNCELİKLE VATANINA ŞEHİDİNE SAHİP ÇIKMAK İÇİN TATİLİNİ YARIDA KESİP TOPLANMASI GEREKİRDİ LEVENT BAŞKAN ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞ YÜREGİNE SAGLIK TEBRİK EDERİM YOLUN ACIK OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BAŞKANIM