site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şirince’de Menfez çalışmaları vatandaşı sevindirdi

Şirince’de Menfez çalışmaları vatandaşı sevindirdi
05.11.2014
A+
A-

şirince deresi temizlik 1

Uzun yıllar temizlenmeyen ve çevreye kötü koku saçan Şirince Mahallesindeki Cami önü ve mevcut dükkanların altından geçen menfez giderleri Selçuk Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı ekiplerce temizlendi. Menfez giderlerinin temizlendiğini gören Şirince’li vatandaşlar, yapılan bu çalışmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Selçuk Belediyesine teşekkür ettiler.

Oldukça uzun bir süredir temizlenmeyen ve özellikle kış aylarında yağmur suları nedeniyle tıkanmalara sebep olan Şirince Mai önünden başlayıp mevcut dükkanların altından geçen menfezlerin iç temizliğini yapan ekipler, söz konusu alanı kullanılabilir hale getirdiler. İlk yağmurda toprak birikimi olan alanı tamamen temizleyen ve su giderlerini açan ekiplerin çalışmalarını gören vatandaşlar, uzun zamandır böyle bir çalışmanın yapılmadığını, bu konuya duyarlılık gösteren ve Şirince’nin sorunlarını yakın takip eden Selçuk Belediye Başkanına teşekkür ettiler. Şirinceli vatandaşların da bu konuda duyarlı olması gerektiğine dikkat çeken Şirinceli bir vatandaş, yapılan böyle bir çalışmadan dolayı oldukça memnun olduklarını ifade etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İZSU)sorumluluk alanında bulunan bu çalışmanın Selçuk Belediyesi tarafından yürütüldüğünü, bu anlamda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile el ele çalışmaya devam ettiklerini belirten Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy, Belediye olarak vatandaşların her türlü sorunlarını yakından takip ettiklerini ve çözüm üretme yolunda ilerlediklerini ifade etti. Bundan böyle Selçuk Belediyesi sorumluluğunda olmayan bu tür çözülebilir çalışmaları da vatandaşın mağdur olmaması adına hemen yerine getirecekleri bilgisini veren Aksoy, burada önemli olan halkın isteği ve sorunun çözümlenmesi olduğunu kaydetti.

şirince deresi temizlik 4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.