site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Şirince’de “Kıyamet Günü Kimse Üşümeyecek”

Şirince’de “Kıyamet Günü Kimse Üşümeyecek”
20.12.2012
A+
A-

sirincede-kiyamet-gunu-kimse-usumeyecekMaya takvimine göre 21 Aralık’ta kopacak kıyametten etkilenmeyeceğine inanılan İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde vatandaşlar para kazanmak için ilginç yollara başvuruyor. “Kıyamet Günü kimse üşümeyecek” sloganıyla yorgan satan Yorgancı Soner Baran, ilgiden ve satışlardan oldukça memnun.

Şirince köyüne kıyamet söylentileri nedeniyle 21 Aralık’ta yaklaşık 20 bin kişinin gelmesi beklenirken, kimilerine göre bu sayı abartılıyor. Bazı vatandaşlar da bu günden para kazanmak için ilginç yollara da başvuruyor. Uyku seti ve yorgan ticareti yapan Soner Baran, Şirince’ye bir kamyon yorgan getirerek, “Kıyamet Günü kimse üşümeyecek” sloganıyla satışlarına başladı.

Baran, “İzmir’den kıyamet günü söylentileri soğuk günlere rastladığı için vatandaşlar üşümesin diye böyle bir hizmeti ayaklarına getirdik. İlgiden ve satışlardan çok memnunuz” dedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR
  1. Ramazan AÇIŞ dedi ki:

    SLM dostlar türkiye yok oldu şirinceye çıkanlar geri gelmesinler çünki sadece orası kaldı ALLAHIN birligine varlıgına inansalardı oraya çıkmazlardı çünki kesin ayet var kıyametle ilgili ve şöyle der ayet ogün yıldızlar dökülecek denizler kaynatılacak yer ve gök birbirine dürülecek ve sizlerde mahşer yerinde toplatılacaksınız der buyüzdendirki korkunun ecele faydası yoktur ölüm mutlak yakalıyacaktır

  2. Ramazan AÇIŞ dedi ki:

    Buralarda kıyamet koptu şirinceye çıkanlar geri dönmesinler