site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şirince Köyü’nde Halk Günü Toplantısı

Şirince Köyü’nde Halk Günü Toplantısı
21.12.2017
A+
A-

Selçuk’un dünyaca ünlü mahallesi Şirince Köyünde halk günü toplantısı yapıldı.

Şirince de yapılan toplantıya Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Alptuğ Aydınlı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü M.Veysel Badem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli, Selçuk İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Müslim Hartavi, Mahalle Muhtarları, Orman İşletme Şefi Seyran Badem, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Dilara Aksin ve Mahalle sakinleri katıldı.

İlçenin idari amirleri tarafından yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler verilirken Şirinceliler de yaşadıkları sorunları yetkililere ilettiler.

Selçuk Kaymakamlık Koordinasyonunda yapılan mahalle toplantılardan bir yenisi bugün Şirince Mahallesinde yapıldı. Çınaraltı kahvesinde gerçekleştirilen toplantıya katılarak ilçede devam eden ve yapılacak çalışmalarla ilgili kent sakinlerini Selçuk İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı ile birlikte bilgilendiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı“ Çok net söylüyorum… “Hiçbir kurum çıkıp ta belediyeden yardım almıyoruz” diyemez!

Bugün Selçuk’ta ne yapılıyorsa belediyenin muhakkak katkısı vardır. Çok basit bir örnek vereyim. Örneğin kaymakamlık binasının yapılmasında dahi belediyenin üstün gayretleri olmuştur. Yakında Adliye Sarayı yapılacaktır. Burada da belediyemizin üstün gayretleri vardır. Bu şekilde başta mülki idare amirimiz, kaymakamımız olmak üzere Selçuk’u layık olduğu yere getirmek için paydaşlarımızla beraber el birliğiyle çalışıyoruz” diye konuştu.

YİKOB’dan yeni destek geliyor

Kısa adı YİKOB olan Yatırım İzleme Koordinasyon Birimi’nden alınan desteklere de değinen Başkan Bakıcı; YİKOB’ un daha önce yaptığı 7 milyonluk desteğine ek olarak 2018’ de de 8 milyona yakın bir desteği olacak. İzmir valimiz Sayın Erol Ayyıldız beye de huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Şirince imar planları ve mahallede gerçekleştirilen belediye ve valilik çalışmaları hakkında da bilgilendirme yapan Başkan Bakıcı; “ Her mahallemizde olduğu gibi Şirince’nin de her yönüyle korunmasını sağlayacağız” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.