site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şirince Artemis Restaurant’ta Can Yücel Gecesi

Şirince Artemis Restaurant’ta Can Yücel Gecesi
19.01.2015
A+
A-

Şirince Artemis Restaurantta Can Yücel Gecesi (2)

Şirince Artemis Restaurant’ta düzenlenen, ünlü yazar Cezmi Ersöz’ün katılımıyla gerçekleşen Can Yücel gecesi duygu yüklü şiirlerle büyük usta Can Yücel anıldı.

Selçuk halkının ve çevre il ve ilçelerinin yoğun ilgi gösterdiği, ünlü şair Can Yücel’in hayatını anlatan belgesel ile başlayan gece, Cezmi Ersöz’ün yorumu ile birbirinden güzel Can Yücel şiirleri ve sohbetlerle devam etti. Gece Artemis Restaurant’ın tarihi dokusuyla birleşti. Özel gece için hazırlanan yöresel menü misafirler tarafından çok beğenildi.

Hafızalarda ve damaklarda çok güzel bir anı olarak kalacak olan geceden misafirler yazar Cezmi Ersöz’ün kitaplarını bizzat yazarına imzalatmanın keyfini yaşayarak çok memnun bir şekilde ayrıldılar.

Şirince Artemis Restaurantta Can Yücel Gecesi (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.