site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

SIĞACIK GEZİSİ’NE KATILAN KADINLAR FİLİZ BAŞKAN TARAFINDAN KARŞILANDI

SIĞACIK GEZİSİ’NE KATILAN KADINLAR FİLİZ BAŞKAN TARAFINDAN KARŞILANDI
18.02.2024
A+
A-

“Biz Bize” gezileri ile Seferihisar Sığacık’ı gezen Efes Selçuklu kadınları gezi dönüşü Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel karşıladı. Bu samimi karşılamayla birlikte, kadınlar geziden duydukları memnuniyet ve bir arada geçirdikleri keyifli zaman için Filiz Başkan’a teşekkür ettiler.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından kentte yaşayan kadınların yaşamlarında olumlu değişiklikler yaratmak, sosyal hayata katılımlarını arttırmak ve toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Biz Bize” gezileri devam ediyor. Daha önce Tire, Urla ve Ödemiş’i gezen Cumhuriyet Gezisi ile Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın kabrini ziyaret eden kadınlar bu kez Seferihisar Sıgacık’ta bulunan Teos Antik Kenti’ni ve kentin sokaklarını gezdiler. Geziye katılan kadınlar, rehberleri eşliğinde gezdikleri yerlerin tarihini, kültürünü ve önemini öğrendiler.

Yaklaşık 250 kadının katıldığı gezide Efes Selçuklu kadınları Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel karşıladı. Filiz Başkan’a teşekkür eden kadınlar Sığacık gezilerinin çok güzel geçtiğini ve geziden çok memnun kaldıklarını belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.