site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sevilen Müdürün Tayini Niçin Çıkartıldı?

Sevilen Müdürün Tayini Niçin Çıkartıldı?
26.07.2012
A+
A-

Selçuk Emniyet Müdürlüğünde 3 yıldır emniyet müdürü olarak görev yapan ve Selçuk halkı tarafından çok sevilen Hakan Alabay bilindiği üzere İzmir İl Emniyet Müdürlüğünün kendi içinde yapılan tayinlerinde Beydağ’a tayin edilmişti.

Normal şartlarda bir yıl daha Selçuk’ta görev yapması beklenen Alabay’ın zamansız tayini Selçuk halkını üzdü.

Görüştüğümüz bazı vatandaşlar bu tayinin siyasetçiler ve özelliklede Selçuk’un tanınmış bir ailesi tarafından yapıldığını sırf kendi ihtiraslarını egolarını tatmin etmek için bu tayin işini gerçekleştirenleri kınadıklarını dile getirdiler.

Selçuk Haber sitesi olarak bizlerde Selçuk’tan Beydağ’a atanan Hakan Alabay’a yeni görevinde başarılar diler. Herkese eşit davranmanın, herkesle oturup çay içmenin günümüz Türkiye’sinde ne kadar zor olduğunu halkımızla paylaşmak istiyoruz.

İlçemizde görev yapan bürokratlara da tavsiyemiz aman CHP’li ve MHP’lilerle selamlaşmayın. Hatta görürseniz yol değiştirin, yoksa yolunuz sizinde BEYDAĞ’a çıkabilir.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bu bir güç ve göz dağı gösterisi olmuş. Kedi kedi olalı bir fare yakalamış. Bürokratlar aman dikkat, saygıda kusur etmeyin.

  2. Mantık dedi ki:

    Selçuk’ a geleli çok olmadı ve muhattap olduğum ilk insanlardan biri Hakan Alabay oldu. Mağdur durumdaydım ve Asayiş bölümü ve Hakan abi çok yardımcı oldular. Yıllardır tanışıyormuş gibi yardım ettiler. Bu gidenlerle kısa sürecek muhabbetimin ilk anısıydı. Kendimi güvende ve samimi bir yerde hissettim.

    Tayin olayına gelecek olursak…

    Tarih göstermiştir ki; Sermaye ya da İkdidar sahiplerinin kolluk kuvvetlerine müdahaleleri pek hayırlı sonuçlar vermemiştir. Altı, yedi derebeyi bulunan Selçuk’ta da olan bu sanırım.

    Ona selam vermiş, buna selama vermiş, bunları geçelim. Demokratik bir ülkede, demokratik memurlar herkese eşit davranmak zorundadır. Bunun tersi düşünülemez. Düşünürsek her partiliye başka Emniyet Müdürü mü vereceksiniz?

    Herkesin sevdiği bir Emniyet Müdürü’nü, tayinler bittikten sonra, tayin etmek neyin ve hangi mantığın sonucu? Ak partili rumuzlu biri de yazmış; “Beydağ da şirin bir yermiş”. Bu cümlede zeka parıltısı göremedim fakat sevinenlerin de profilini kolayca anladım.

    Böyle yaparak sadece tayinini çıkarttığınız memurların görev şevkini değil, halkın da siyasi iradeye ve devlete olan güvenini kaybettirirsiniz.

    Biz kızdık, yazdık ama Hakan abi, İdris abi gittikleri yerde de sevilecekler.

    Onlar sevilmeye devam edecek. Peki ya siz ne kazandınız? Söyleyeyim; Size hayırlı ve uğurlu olsun, artık size öfke duyan bir grup yarattınız. Umarım öfke, kine ve nefrete dönüşmeden hatanızdan dönersiniz. İşte o zaman elinizden öpmek boynumun borcudur.

    Herkese Saygı ve Sevgilerimle…

  3. ERTAN UZUN dedi ki:

    ADAM GİBİ ADAMDI BU İŞİ YAPANLARI TEBRİK EDERİM. BÖYLE ADAMLARI DIŞARDAN ALIP GETİRCEĞİNİZE BURDAN ALIYOSUNUZ…….

  4. KURİ........ dedi ki:

    on numara işini yapan dürüst olan kaybediyo bu devirde yalaka olcan,herşeye eyvallah çekçen kazanırsın ama buda bize ters.. ne istediniz adamdan be o ve onun gibileri zor bulunur bu zamanda ama sevinmeyin sıra birgün sizede gelir inşallah..(AKP BİTMİŞTİR BENİM İÇİN)

  5. hasan hüseyin kılınç dedi ki:

    giden memur arkadaşlar ve müdürümüzün geri gelmesi için imza kampanyası başlatmaya karar verdik katılımlarınızı bekliyoruz ne zaman ve nerede imza toplayacağımızı facebook adresimizden dağıtılacaktır. görelim halkın kuvvetini

  6. hasan hüseyin kılınç dedi ki:

    selcugumuza gelmiş gecmis en iyi emniyet amiriydi.insan ilişkileri cok güclü ayrıca cok mütevazi ve yardımsever bir amirimizdi.onu cok özlüyecegiz ve onun gibisinin bir daha selcugumuza gelecegini sanmıyorum..o biricik ve tek ti……

  7. Ferhat UYSAL dedi ki:

    HAKAN MÜDÜRÜME VE BÜLENT MÜDÜRÜME YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM