site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sevdamız Cumhuriyet

Sevdamız Cumhuriyet
25.10.2013
A+
A-

sevdamiz-cumhuriyet

Cumhuriyetin 90. Yıldönümü Selçuk Belediyesi’nin öncülüğünde kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının finali sevilen grup Model’in konseri ile yapılacak.

Selçuk Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’de tüm sivil toplum örgütü temsilcileri ve Selçuk halkı ile birlikte İstasyon Meydanı’nda Kurtuluş Anıtı’na “Sevdamız Cumhuriyet” çiçeğini sunulması ile başlayacak. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından yine İstasyon Meydanı’nda saat 14:00’te Selçuk Belediyesi öncülüğünde 6 bin Selçuklunun 4 Kasım 2012’de gerçekleştirdiği Anıtkabir ziyaretinin fotoğraflarından oluşan bir sergi açılacak. Saat 16.00’da ise Kent Belleği’nde Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sergisinin açılışı yapılacak. 28 Ekim pazartesi günü etkinlikleri saat 20.00’de Pazaryeri Konser Alanı’ndaki Belediye spor Zeybek Halk Oyunları gösterisi ve Grup Mecaz konseri ile tamamlanacak.

Selçuk Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 29 Ekim Salı günü ise fener alayı ile başlayacak. 29 Ekim Salı günü Saat 19.00’da İstasyon Meydanı’ndan başlayacak fener alayına, bayrakları, meşaleleri, düdükleri ile katılacak Selçuk halkı, Selçuk sokaklarını Cumhuriyet Bayramı coşkusu ile dolduracak. Saat 20.00’de Pazar yerinde kurulacak etkinlik alanına varacak Cumhuriyet sevdalısı Selçuklulara ilk olarak 4 Kasım 2012’de geniş katılımla gerçekleşen Anıtkabir ziyareti ile ilgili kısa bir film gösterimi yapılacak. Filmin ardından Belediye spor halk oyunları ve havai fişek gösterisi düzenlenecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın finalinde ise tüm Türkiye’nin büyük beğeni toplayan müzik grubu Model sahne alacak. Bir birinden güzel şarkılar söyleyecek Model Grubu Selçuklulara unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşatacak.

Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarının taşıdığı anlamın her geçen sene daha da arttığına dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “ Cumhuriyet Bayramı kutlama programımıza tüm halkımız davetlidir” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Ne sevdası falan … Kendinizden başkasını küçük gören insan yığınısınız ..
    Yazık bu Cumhuriyet in sizden çektiğine
    Cumhuriyet te 76 milyonun imzası vardır.Kimsenin özeli değil ….

    1. selcuklu dedi ki:

      sen neyin kafasını yaşıyorsun .akp zihniyeti bu cumhuriyeti yok etti.senin gibi düşünenler bu cumhuriyeti yok etti.yazık sana.

  2. belevili dedi ki:

    cumhuru cumhuriyeti bir tek bunlarmı sahiplenmiş ki bırakın bunları amaç cumhuriyeti kutlamak değil seçim öncesi şow yapmak ama yemezler

  3. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Her yapılanın altında dananın altında buza arar gibi muhalefet olacağınıza destek olmayı takdir etmeyi öğrenin bu tür etkinlikler o parti bu parti değil hepimizin sahiplenmesi gereken etkinliklerde birliğimizi beraberliğimizi bozmayalım bu 29 ekimde tüm TÜRKİYE olduğu gibi SELÇUK halkı evinde değil meydanlarda olması lazım bu tür etkinliklerde emeği geçen herkese sevgi ve saygılar

  4. selcukefes dedi ki:

    Sahiplenmek dille değil icraatla ve çalışmayla olur ve bu zihniyet ancak cumhurriyet sevdasıdır

  5. Anonim dedi ki:

    bu organizasyonun yapımında bile siyaset yapıldıgını düşünen örümcek beyinlilere tek bir söz söylemek istiyorum. KUSURA BAKMAYIN BİZ ATATÜRK VE CUMHURİYET SEVDALILARI OLARAK. ONUN BİZLERE BIRAKTIGI HER GÜNÜ MİTİNG HAVAINDA ŞÖLEN HAVASINDA KUTLARIZ. BUNDAN RAHATSIZ OLUYOR İSENİZ HİÇ ARKANIZA BAKMADAN TÜRK VATANINI TERK EDEBİLİRSİNİZ. İNANIN SİZE HİÇ BİR KİMSE DUR DEMEZ. BURASI BİR TÜRK VATANIDIR BAYRAGI AY YILDIZ, ATASI ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, DİLİ TÜRKÇE ADI TÜRKİYE “CUMHURİYETİ” DİR.

  6. İZMİR dedi ki:

    Cumhuriyeti yok etmeye çalışan iktidar ve yandaşlarından başka türlü bir yorum beklenemez zaten…
    İNADINA ATATÜRK, İNADINA CUMHURİYET…