site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sengel: Hep Beraber Hiç Yılmadan Mücadele Edelim

Sengel: Hep Beraber Hiç Yılmadan Mücadele Edelim
12.05.2021
A+
A-

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Arife Günü’nde belediye personeli ile bayramlaştı. Önce hizmet binasında daha sonra Vasıtalar Amirliği’nde kurumda çalışan personel ile bir araya gelen Başkan Sengel; “Her zaman söylediğimiz gibi “Bize çok konuşmak değil çok çalışmak yakışır. Çok çalışalım ki; ekmeğimizi bölüşebilelim” dedi.

Belediye personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Sengel; “Bir bayram öncesinde daha birlikteyiz. Zor dönemlerden geçiyoruz. Bu zor dönemlerdeki emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinize ailelerinizle birlikte sağlıkla, huzurla, gerçekten keyifle geçirebileceğiniz bir bayram diliyorum. Gönül isterdi ki; eski bayramlardaki gibi hem hepimiz burada kucaklaşalım hem de ailelerimizle kucaklaşalım. Ancak pandemi şartlarında bu çok da mümkün değil. İnşallah bu bayram, bu şekilde kutlayacağımız son bayram olur. Pandemi döneminde gösterdiğiniz fedakârlıklar için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Bayramdan sonra pandemi ile ilgili sürecin daha olumlu seyredeceğini umduğunu belirten Başkan Sengel; “Ramazan Bayramı’nızı ailelerinizle, sevdiklerinizle olabildiğince keyifli ve mutlu geçirin. Her zaman söylediğimiz gibi “Bize çok konuşmak değil çok çalışmak yakışır. Çok çalışalım ki; ekmeğimizi bölüşebilelim. Hep beraber adım atıp hiç yılmadan mücadele ederek çok daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Ondan sonra sil baştan tekrar çalışmaya başlayacağız. Biz bölüşmeyi ve birbirimizin arkasında durmayı becerebilirsek ve aynı zamanda aynı noktada adım atmayı başarabilirsek sırtımız yere gelmez. Daha huzurlu, daha sağlıklı sadece gönül bağı ile değil sımsıkı kucaklaşarak geçirebileceğimiz nice bayramlar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.