site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sengel: Bölgede Turizm Potansiyeli Geliştirilmeli

Sengel: Bölgede Turizm Potansiyeli Geliştirilmeli
10.05.2014
A+
A-

gokhan-sengel

Geçtiğimiz günlerde ETİK Başkanı Mehmet İşler ve Yönetim Kurulu üyelerine ev sahipliği yapan ETİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Selçuk Bölge sorumlusu Sengel Groop Başkanı Gökhan Sengel, yapılan ziyaretin ardından durum değerlendirmesi yaptı. Sengel, bölgenin turizm potansiyelinin yükseltilmesi gerektiğine dikkat çekerek; “Selçuk’un markalaşması ve turizm potansiyelinin geliştirilmesi için ortak paydada buluşmamız gerekiyor” dedi.

Hafta başında Selçuk ilçesini ziyaret eden ve burada ilk olarak Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’yı, ardından Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’yı ziyaret eden ETİK Başkanı Mehmet İşler ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Selçuk’taki beklentilerini dile getirdiler. Ziyaretin ardından durum değerlendirmesi yapan ETİK Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Selçuk Bölge sorumlusu Sengel Groop Başkanı Gökhan Sengel; “ETİK olarak Selçuk ile ilgili düşüncelerimizi, beklentilerimizi ve bizlerden beklenenleri konuşmak üzere önce Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’yı ve daha sonra Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’yı ziyaret ettik. Bu vesile ile Sayın Belediye Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi de ilettik. ETİK olarak bölgemizdeki mevcut üyelerimiz ile bölgedeki işletmelerimizin tanıtımı, ayrıca yerli ve yabancı turistlerin destinasyonunun önüne geçilerek kazanımı ile ilgili mücadelemiz devam ediyor. Bu konuda özellikle yurtiçi ve yurtdışı fuarlarına katılımından tutun, gelen müşterilerinin memnun ayrılmasına yönelik olarak yatılımlar yapmaktayız. Mülki amirlerimize; bugün Pamucak’ta faaliyet gösteren tesislerimizdeki müşterilerin Selçuk’a katkı sağlayabilmesi için önerilerimizi sunduk. Bu bağlamda her şey dahil konsepti realitesi mevcutken ve Türkiye’nin genel turizm politikalarından biri haline gelmişken, bu realiteye uygun yerel politikalar geliştirilmesi gerekiyor ve bu politikalarda bizlere düşen görev destek olmaktır. Bizler de bu uygulamaya her konuda destek olacağımızı bir kez daha belirtiyoruz” dedi.

Yapmış oldukları bu ziyarette ayrıca şehir içinde butik otelciliğin geliştirilmesi ve destek verilmesi hususundaki düşüncelerinin de paylaştıklarını ifade eden Sengel; “Umarız öncelikle Selçuk Belediyesi ile kamu kurum ve kuruluşlarımız, özel tesis işletmecileri, sivil toplum örgütleri olarak bir araya gelip bu yatırımları daha değerli kılacak alternatif turizm araçlarını yani balon turizmi, gastronomi turizmi, festivaller ve özel show geceleri vb. gibi Selçuk’un markalaşması ve turizm potansiyelinin geliştirilmesi için ortak paydada buluşuruz” dedi.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

KAMERA: MEHMET UYAROĞLU

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


Gökhan Sengel: Bölgede Turizm Potansiyeli…

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

 

YORUMLAR
  1. özgezer dedi ki:

    Pamucak taki sivrisinekleri once yok etmelisiniz
    Belediye olarak buna daha fazla ilgi gosterip pamucaga gelen turistlerin
    daha rahat etmesini saglamalidir.