site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç, Annelerin Duasını Aldı

Senem Kılıç, Annelerin Duasını Aldı
12.05.2015
A+
A-

senem kilic anneler 2

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Anneler Günü’nde altı etkinliğe katılarak yüzlerce annenin elini öptü, anneler gününü kutladı.

Kendisi de iki çocuk annesi olan Kılıç, anneliğin en kutsal görevlerden biri olduğuna vurgu yaparak bu özel günde ulaşabildiği kadar anneye ulaşmaya özen gösterdiğini belirtti.

MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural ve MHP İzmir 1’inci Bölge adayları Aslan Savaşan, Selahattin Şahin, Halit Dalgıç, Naci Düz ve Hüsnü Seçkiner ile birlikte MHP Selçuk İlçe Teşkilatı’nın Pamucak mevkiinde gerçekleştirdiği geleneksel 2’inci Bahar Şenliklerine katılan Senem Kılıç, Karadenizliler’in şenliğine de eşlik etti.

Piknik yapan aileleri tek tek gezen Kılıç’a anneler, ‘Bir annen de bizleriz. Seni her koşulda sahiplenir, dua eder, korur kollarız’ diyerek destek oldu.

Anneliğin çok kutsal olduğuna vurgu yapan Kılıç, “MHP olarak seçim beyannamemize anneliğin kutsallığını önemsediğimizi gösteren maddeler koyduk. Mesela ilköğretime ve ortaöğretime devam eden çocukların annelerine yapacağımız ‘Şartlı Eğitim Yardımı’nı, muhtaçlık durumları dikkate alınarak en düşük miktar 50 lira olacak şekilde artıracağız. Altı yaş altı bebek ve çocuklar ile hamile veya lohusa annelere ‘Şartlı Sağlık Yardımı’ artıracağız. Yani hamileliğinize, anneliğinize ve yavrularınıza devlet desteği geliyor. Bunların hepsinin devlet sözü olduğunu unutmayın” diye konuştu.

senem kilic anneler 3

senem kilic anneler 4

senem kilic anneler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.