site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sendika Başkanı açıkladı: Bakanlık İzmir’e kaç test yolladı!

Demokratik Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Doğruyol, İzmir’e Sağlık Bakanlığı tarafından 12 bin test gönderildiğini, İl Sağlık Müdürdüğü’nün kendi imkanlarıyla 100 bin test temin ettiğini açıkladı.

Sendika Başkanı açıkladı: Bakanlık İzmir’e kaç test yolladı!
03.05.2020
A+
A-

Demokratik Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Doğruyol, İzmir’e Sağlık Bakanlığı tarafından 12 bin test gönderildiğini, İl Sağlık Müdürdüğü’nün kendi imkanlarıyla 100 bin test temin ettiğini açıkladı. Doğruyol, yazılı açıklamasında “İl Sağlık Müdürlüğü komşu illerimize yaklaşık 400 bin adet cerrahi, 200 bin FF2, 3 bin yüz koruyucu maske, 400 bin eldiven,20 bin tulum desteğinde bulunmuştur” dedi.

Demokratik Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Ahmet Doğruyol yazılı açıklamasında şu bilgileri paylaştı;
“Pandemi Döneminde Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın ülke genelindeki çabaları, İzmir İl Sağlık Müdürlüğümüzün gayretleri takdire şayandır. Başta Sağlık Banımız Mehmet Burak Öztop olmak üzere, Bürokratlarımız, profesöründen temizlik işçisine kadar tüm sağlık çalışanlarımıza Teşekkür ederiz. Pandemiyle mücadelede bu gün umutlarımız yeşermişse virüs kapan 7000 civarındaki sağlık çalışanımız ve virüsle mücadelede hayatını kaybeden sağlık şehitlerimiz sayesindedir.
Covid-19 virüsü sebebiyle malzeme ihtiyacı konusunda ilimizin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda hızlı hareket eden ve bölgemizde motor görevi yaparak aktif rol oynayan İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerimizi tebrik ederiz. Sağlık İl Müdürlüğü Yetkililerimiz ve çalışanlarımız, pek çok gün 7/24 mesai yaparak il müdürlüğünde sabahlamış, yine de pes etmeden çalışmaya devam etmişlerdir.

Sağlık Bakanlığı Tarafından İlimize yaklaşık 12000 test gönderilmiş, Sağlık İl Müdürlüğü yetkililerimiz ise kendi imkânlarıyla 100.000 test temin etmiştir. Gerekli görülen her çalışanımıza ve vatandaşlarımıza test yapılması için çaba harcanmış, çalışmalara devam edilmektedir. Sıkıntılı süreçten her geçen gün daha iyiye giden bir sürecin olduğunu yetkililerimiz ifade etmektedirler.
Kurumlarımızın bazılarında zaman zaman lokal olarak sıkıntılar yaşanmış olsa da, kısa sürede sıkıntılar aşılmış çevre illerimize, diğer kamu kurum ve kuruluşlarına koruyucu ekipman desteği verilmiş olması sevindiricidir.
İzmir İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerimizin pandemi döneminde pek çok malzemeyi kendi imkanlarıyla piyasadan sağlamakla kalmamış, ege bölgesinde bulunan pek çok ilimize, Maske, Eldiven, Gözlük, Dezenfektan vb. malzeme desteğinde bulunmuştur.
Komşu illerimize yaklaşık 400 bin adet cerrahi, 200 bin FF2, 3 bin yüz koruyucu maske, 400 bin eldiven,20 bin tulum desteğinde bulunmuştur. İlimizde bulunan bazı bakanlıkların birimlerine, üniversite hastanelerimize ve özel sağlık kuruluşlarımıza da koruyucu ekipman desteğinde bulunan İl Müdürlüğü Yetkililerimizi gayretlerinden dolayı tebrik ederiz.
İzmir İlimizde Profesöründen, asistanına, hemşiresine, teknisyenine temizlik personeline kadar tüm sağlık çalışanlarımızın gayretli ve özverili çalışması İzmirli vatandaşlarımız tarafından da takdir görmüş, sağlık çalışanlarımıza her türlü desteği vermek için çabalamışlardır. Çalışanlarımıza ve İzmir’de yaşayan vatandaşlarımıza minnettarız.
Güzel günlerde buluşmak dileğiyle.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.