site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

SELENDER’den Özel Asker Eğlencesi

SELENDER’den Özel Asker Eğlencesi
10.05.2013
A+
A-

DSCN0664

Bornova 57.Tugay’da temsili askerlik için Selçuk ilçesinden gitmek isteyen 20 yaş üzeri 8 engelli gence SELENDER yönetimi sahip çıktı Gerekli yasal evrakları hazırlayarak organizasyon komitesine ulaştıran SELENDER yönetimi ayrıca dermek binasında imkânları ölçüsünde askere gitmek isteyen engellilere ÖZEL ASKER EĞLENCESİ düzenledi.
Gece Selçuklu engelli gençler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. Yıldıray Çirek, Onur Özkan, Mustafa Selek, Serkan Çavdarlı, Alper Koyuncu, Kemal Hepuluağaç, Ali İhsan Timur’un aile ve sevenleriyle birlikte düzenlenen gecenin şenliği görmeye değerdi.
Zaman-zaman duygulu anlarında gözlendiği gecede kınalar yakıldı, asker türküleri söylendi, fotoğraflar çekildi. Geceye misafir olan görme engelli İbrahim Ünsal saz çalıp türküler söylerken Hakime Uslu’da kendi yazdığı şiiri seslendirdi.

Keyiflerince eğlenen “özel askerler” sabah 08’de Selçuk Belediyesi Kültür ve Eğitim Müdürlüğü’nün araç tahsisiyle İzmir Bornova 57.Tugay’a gitmek üzere neşe içerisinde evlerine gitti

SELENDER Yönetimi yaptığı yazılı açıklamada 15 Mayıs’ta Anfi Tiyatro’da düzenleyecekleri “ENGELSİZ GECE’ adlı müzikli eğlence programına ilçe halkının katılım göstermelerini arzu ettiklerini dile getirdi. Geceye katkı sunacak olan THK Selçuk Meslek Yüksek Okulu’na, Atatürk,8 Eylül, Fatma Günay ilk ve ortaokulları, Özel Goncagül Rehabilitasyon Merkezi’ne de teşekkür eden SELENDER yönetimi açıklamasını “Selçuk halkına yine çok güzel bir gece yaşatacağız. Gönül dostlarımızı mutlaka gecemize bekliyoruz ” diye sonlandırdı.

DSCN0631

DSCN0636

DSCN0651

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    BU KARDEŞLERİMİZLE GURUR DUYDUM. Bu organizeyi yapan herkese de çok teşekkür ediyorum helal olsun tek kelime ile, bu fotoğrafı ve bu gençlerin askerlik için bu yaptıklarını gördükten sonra acaba hiç askerlik yapmayanlar 30binlikler ne düşünür, soruyorum size çocuklarınıza eşinize, dostunuza sizin hiç anlatacağınız hiç askerlik anınız var mı?

    1. Anonim1 dedi ki:

      sana dert mi askerlik yapmamaları .bu devlette parası olan askerlik yapmaz …parası olmayanda askere gider.

  2. RÜZGAR dedi ki:

    ANONİM 1, HERHALDE SENDE VİCDANİ RETÇİLERDENSİN…DÜŞMAN KAPIYA DAYANINCA ARKASINA SAKLANACAK MEHMETÇİK ARAMAYIN.