site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selender’den Başkan Ülgür ve Meclis Üyelerine Yaylım Ateşi

Selender’den Başkan Ülgür ve Meclis Üyelerine Yaylım Ateşi
03.09.2013
A+
A-

gezi-kafe-selcuk“Halkı için siyaset yapanlar, kafasını gece yastığa koyduğunda vicdanını sorgulamalıdır”

SELENDER başkanı Mehmet Durmuş, görevi devraldığı Aralık ayından bu yana engelli ve ailelerinin yaşam standartlarının iyileştirilmesi, onları sosyal yaşama dâhil etmesiyle ilgili bulunduğu girişimlere siyasilerin sessiz kalmasına tepki gösterdi.

Yayınladığı yazılı açıklamada Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ile birlikte tüm belediye meclis üyelerine yönelik, “sizin göreviniz yalnızca İmar konularını ele almak, bir takım geziler düzenlemek ya da ağırlamalar yapmak olmamalı. Halkın taleplerine duyarlılık göstermek zorundasınız.” diye tepki gösterdi.

Başkan Durmuş’un yazılı açıklaması şöyle:

Dün (02.09.2013) Meclis toplantısında talebimizin gündeme dahi alınmamasını içime sindiremedim. Aşağıda bahsi geçen ana başlıkları, halkımızı da bilgilendirmek adına paylaşmak istedim.

Aralık ayında arkadaşların, Selçuk Engellilerini Destekleme Dernek başkanlık görevini üstlenmemi istemeleri sonrasında, hep genel ve yerel idareyle iyi ilişkilerde bulunmayı ilke edindim. Derneğe asla siyaset sokmadım. Yönetim oluşumunda hiç kimsenin siyasi görüşünü sormadım. Derneğimize ulaşan her kardeşimize imkânlarımız ölçüsünde taleplerine duyarsız kalmadık.

Görev süresi başladığından bu yana resmi başvuruyla şu taleplerde bulunduk:

1-Pamucak’a ‘engelsiz plaj’ yapımı ya da fiziki düzenlemeler yapılması (yazılı başvuruyla)

2-Gezi Kafe’nin belirleyeceği şartlarla işletmesi, mümkün değilse işleten tarafından belirli şartlarla engelli ve ailelerine orada çeşitli olanaklar hazırlanması (yazılı başvuruyla)

Halkına kulak tıkayan başkan ve her iki partinin meclis üyelerini kınıyorum. Hadi! Başkan (haklı gerekçe olmasa da) siyaseten öyle uygun gördü. Peki siz her iki partinin , sizlerden biriniz kalkıp ta ‘Sayın başkan, basında şunlar-şunlar yazılı…’ deyip, konuyla ilgili bir tek cümle sarf edebilecek cesaretiniz yok muydu?

Sizlerin görevi yalnızca İmar konularını ele almak, bir takım geziler düzenlemek ya da ağırlamalar yapmak olmamalı. Halkın taleplerine de duyarlılık göstermek zorundasınız

Songun, Pine Bay ve Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Yukarıda bir bölümünü paylaştığım konuların yanı sıra derneğimizle iletişime geçip 3 engelli kardeşimize iş istihdamı sağlayan Pine Bay Holiday Resort otele, ‘havuz ücretlerinde engellilere indirim’ yapılması konusundaki talebimize duyarsız kalmayan Selçuk Belediye Spor Derneği başkan ve yönetim kurulu üyelerine ve ilçemizde özellikle yatan hastalara karşı göstermiş oldukları yakın ilgi nedeniyle, sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunarım.

Pine Bay

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    chp nin akepe den, akepe nin de chepe den farkı yok, al birini vur ötekine.
    ikiside halkın yanındayız der halkla alakası yoktur aslında.
    varsa yoksa çıkar

  2. Anonim dedi ki:

    VALLA DURMUŞ EFENDİ İLK ÖNCE SANA ŞU SORUYU SORMA İHTİYACINDA BULUNDUM.SEN SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI OLSAYDIN. HERYIL BİNLERCE ÖĞRENCİYE BURS YARDIMINDA BULUNAN BİNLERCE ÖĞRENCİYE KUCAK AÇAN “ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEGİNE” GEZİ PARKININ İŞLETME HAKKINI VERİRMİYDİN. SİYASET SOKMADIM DEDİĞİN KURUM ZATEN SİYASİ BİR AMAÇ İÇİN KURULMUŞ DERNEKTİR. GEÇMİŞTE BUNUNLA İLGİLİ ÖRNEKLER DE VARDIR ZATEN. KIZILAY DERNEGİNDE OLDUGU GİBİ. LÜTFEN BİR BİRİMİZİ KANDIRMAYALIM. BURASI ÇAGDAŞ SOSYAL DEMOKRAT YAPIYA SAHİP BİR İLÇE BU TALEPLERİNİN YERİNE GETİRİLMİYECEĞİNİ BİLE BİLE GÜNDEM YARATMAK İÇİN HAZIRLANAN BU KOMPLO GİRİŞİMLERİNİN GEREKSİZ VE YERSİZ OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM.

  3. ç@rşı dedi ki:

    engelli vatandaşlar için ne yapılıyor selçukta ve yerel yönetim neye destek veryor bi söyler misiniz? yaşlı ve engellilerden tahsilat yapmak için sosyal belediyecilik başlığı altında evlere hizmet götürülüyor da bu vatandaşların sokağa çıkması için neden proje oluşturulamıyor ya da öneriler desteklenmiyor. daha düne kadar hastane kavşağında rampa bile yoktu sadece hastanenin olduğu kısım dışında. kentin diğer kısımlarından bahsetmiyorum bile. daha düne kadar o saçma babaları koymadan önce rampaların önüne park eden araçlar vardı. şimdi de babaların önünde bi sıra oluyor da o da ayrı konu. Siyaseti bırakın da yaşlanacağınız gerçeğini düşünün bu kentte yaşayanlar olarak. Çoluğunuzun çocuğunuzun sakat kalma ihtimalini düşünün hayatınızın ne kadar zorlaşacağını…Öncelik sıralaması yaptığınızda kişisel çıkarlarınızın bile önünde olması gereken bu konuyu gözardı eden sayın yetkililer,sayın kalantorlar,sayın yöneticiler… Her canlı ölümü de tadacaktır. bırakın vazgeçin koltuk sevdasından artık. işe yarar birşeyler yapın, akşam yemekleri ve gezi organizasyonları dışında…

  4. Anonim dedi ki:

    Ya YOL yapti sayin ulgur birde birdaha aday oluyor partisi bile istemiyor ne bu koltuk sevdasi yeter artik genel merkezde mudahale etsin artik