site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’u karıştıran kavga… Meclis üyesine sopalı saldırı!

CHP Selçuk Belediye Meclis üyesi Serkan Topalan’ın partiden ihraç edilen Sedat Yolcu ve yanındaki üç kişinin saldırısına uğrayarak yaralandığı iddia edildi. Olay dün akşam saatlerinden Selçuk’ta gerçekleşti.

Selçuk’u karıştıran kavga… Meclis üyesine sopalı saldırı!
21.09.2020
A+
A-

Egedesonsöz’ün haberine göre, CHP Belediye Meclis Üyesi Serkan Topalan, daha önce planlanan bir olay ile bahçede gizlenen Sedat Yolcu’nun saldırısına uğradı. Saldırı sırasında biri belediye çalışanı olmak üzere üç kişinin daha müdahale ettiğini iddia eden Topalan, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı. Alınan bilgiye göre doğum günü partisine katılan eşi ve çocuklarını almak için Vedat Yolcu’nun evine giden CHP Belediye Meclis Üyesi Serkan Topalan, iddiaya göre daha önce planlandığı ve bahçede gizlenen Sedat Yolcu’nun saldırısına uğradı. Saldırı sırasında biri belediye çalışanı olmak üzere üç kişinin daha müdahale ettiğini iddia eden Topalan, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı.

POLİS BİBER GAZI İLE AYIRDI
Tüm misafirlerin gözü önünde gerçekleşen saldırıyı polis, biber gazı sıkarak ayırdı. Saldırının ardından hastaneye kaldırılarak ayakta tedavi edilen CHP’li Meclis Üyesi Serkan Topalan, darp raporu aldıktan sonra; saldırıyı gerçekleştiren Sedat Yolcu ve diğer şahıslar hakkında şikayetçi oldu.

Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren Sedat Yolcu’nun 13 Eylül Pazar günü Serkan Topalan’a tehdit mesajı gönderdiği belirtildi.. Yolcu mesajında “Akşam denk gelemedik bu gün öğrendim, akşam gelmişsin. İnşallah bir kez daha denk geliriz apartmanda. Sedat Yolcu” ifadesini kullandığı iddia edildi.

Sedat Yolcu’nun geçen yıl 29 Ekim kutlamaları sırasında Şirince‘de Belediye Başkanı Filiz Cerioğlu Sengel ve Meclis Üyelerine karşı yapılan saldırıyı gerçekleştirenler arasında yer aldığı ve geçtiğimiz Ocak ayında Parti disiplin kurulunun kararı ile partiden ihraç edildiği öğrenildi.

DENİZ YÜCEL’DEN SALDIRIYA KINAMA
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Selçuk Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Topalan’a yapılan saldırıyı ve saldırganları kınadı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Yücel, sürecin takipçisi olacağını söyledi.

Yücel’in açıklamasının tamamı şu şekilde:
Selçuk Belediye Meclis Üyemiz Sn. Serkan Topalan’a yapılan saldırıyı ve saldırganları esefle kınıyorum.

Topalan’a saldırıda bulunduğu tespit edilen 4 kişinin hak ettikleri cezayı alması için sürecin takipçisi olacağız. Sn. Topalan’a, Selçuk CHP İlçe Örgütümüze ve Selçuk Belediyemize geçmiş olsun. CHP İl Başkanlığı olarak şiddetin ve şiddet eylemi gösterenlerin her zaman karşısında olmaya devam edeceğiz!

BAŞKAN SENGEL’DEN AÇIKLAMA: ESKİ BAŞKAN ÜLGÜR’E GÖNDERME
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ise Selçuk Eski Belediye Başkanı Vefa Ülgür’e göndermede bulundu. Sengel açıklamasında şunları söyledi:

Yıllarca kin ve öfkeyle siyaset yapanlar, kin ve öfkeleriyle etrafını zehirleyenler; bıkmadılar nefret tohumlarını serpmeye. 29 Ekim 2019 tarihinde Şirince’de yaşanan ve partimizin her kademesini, halkın her kesimini çok üzen olayları yaşatan tabiri caizse şehir eşkiyaları yine iş başındaydı dün gece. Meclis üyemiz Sayın Serkan Topalan’a ve bir grup partilimize, ailelerinin yanında çocuklarının gözü önünde kadınları da dahil ederek sopa ile saldırılmıştır.

İnsanlıktan nasibini almayan bu davranışlar ve bitmek tükenmek bilmeyen bu nefret, kin, ihtiraslı tutum, barbarlık, vandallık ne insanlığa ne de Efes Selçuk’lu olmaya yakışmamaktadır. Hem 29 Ekim 2019 tarihinde yaşanmış olan hem de dün gece gerçekleşen saldırıyı kınıyor, şiddete maruz kalan meclis üyemiz Serkan Topalan ve beraberindeki dostlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her zaman söylüyorduk; “Bizi çok konuşmak değil, çok çalışmak kurtarır” Şimdi ise inatla söylüyoruz: “Bizi kin, nefret, baskı değil Efes Selçuk’a getirdiğimiz baharı daim kılmak kurtaracak…”
EGEDESONSÖZ

YORUMLAR
  1. Partili dedi ki:

    Bu kişiler 15 sene yerel yönetimde görev yaptılar kim kimin omuzunda partiye nasıl geldiğini bilmeyen yoktur şimdi bir birleri ile uğraşıyorlar kin ve nefret tohumlarını beraber erktiler şimdi hasad ediyorlar hangisi ön seçim ile geldi atama ile geldiler ne yazık ki bu güçlü parti SELÇUK ta eriyip gidiyor partinin hale getirenler çekip gidecek yine bu partiyi ayağa partiden dışlanan üyeleri toparlayama çalışacak çünkü çok dağıldı…