site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’u 23 Nisan Heyecanı Sardı

Selçuk’u 23 Nisan Heyecanı Sardı
19.04.2013
A+
A-

IMG_5974

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ,, Selçuk,,Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi SEGEM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Selçuk Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle dolu dolu yaşanacak.

23 Nisan nedeniyle Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonunda 18 ve 19 Nisan’da Selçuklu öğrenciler için “Dersimiz Atatürk” isimli sinema filminin gösterimi yapılırken yine 19 Nisan’da Selçuk Zigburg, Namık Kemal ve Cengiz Topel Caddeleri “Atatürk ve Çocuk” konulu fotoğraf sergisi ile renklendi.

22 Nisan Pazartesi günü ise saat 16.00’da Selçuk Belediyesi tarafından Carpouza Cafe önüne konulan ve ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere oyuncak ve kitapların toplanacağı Oyuncak ve Kitap Kumbarasının açılışı yapılacak.

Ardından da yine Carpouza Cafe’de Selçuk Belediye Sporun düzenlediği Ulusal Egemenlik Şenliğine katılan ve dereceye giren sporcuların ödül töreni yapılacak.

22 Nisan Pazartesi günü ayrıca Selçuk pazar yerindeki şenlik alanına Selçuk Belediyesi tarafından 5 adet 23 Nisan Çocuk Ağacı konulacak. Bir nevi dilek ağacı olacak bu 5 ağaca çocuklar hayallerini, dileklerini ve düşüncelerini yansıtan notlar yazacaklar. 23 Nisan Salı günü ise Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Selçuk’ta tavan yapacak. 15.00 – 18.00 saatleri arasında Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi SEGEM tarafından Selçuk pazar yerinde düzenlenecek 3. Çocuk Şenliği kapsamında seksek, birdirbir, körebe, ip atlama, beş taş, yağ satarım bal satarım, tel araba, aç kapıyı bezirgan başı, mendil kapmaca, halat çekme, topaç hal hal top, çivili futbol, deve cüce, elim sende gibi çeşitli sokak oyunları ve yüz boyama, toplu resim çalışması, çoraptan kukla yapımı, ipli kukla oynatılması, pandomim gösterisi, tahta bacaklı adam, jonglör, serbest kürsü gibi atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. 23 Nisan Salı günü düzenlenecek etkinliklere katılan çocuklara ayrıca Selçuk Belediyesi tarafından sürpriz armağanlar verilecek.

24 Nisan Çarşamba günü saat 17:00’de Selçuk Belediyesi Çocuk Korosu’nun Belediye Tiyatro Salonu’nda vereceği konserle sona erecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklere tüm Selçuk halkını çocuklarıyla, torunlarıyla davet eden Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı hakkıyla kutlayabilmek için belediye olarak dolu dolu geçecek bir etkinlik programı hazırladık. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ettiği bu güzel ve değerli bayramı Selçuk’ta büyük coşkuyla kutlayacağız” dedi.

IMG_5913

Bask?

YORUMLAR
  1. ARTEMİS dedi ki:

    Tebrik ediyorum belediyemizi ve emeği gecen herkesi ellerinize sağlık…