site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’tan Samsun’a Çıkartma

Selçuk’tan Samsun’a Çıkartma
17.05.2013
A+
A-

selcuktan-samsuna-cikartma

İzmir’in Selçuk İlçesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında çok farklı bir etkinliğe imza atıyor. Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür başkanlığında ilçe halkını temsilen  Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları, il genel meclis üyeleri, Selçuk’taki Spor Kulüpleri temsilcileri ve ilçedeki üç spor kulübünde spor yapan gençlerden oluşturulan elli iki kişilik heyet  Samsun’a giderek Kurtuluş Savaşının başlatıldığı toprakları ziyaret edecek.

19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak ulusal kurtuluş mücadelesini başlatan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emperyalizme karşı başlattığı mücadelenin ne yazık ki bu gün hala sürdüğünü ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür  “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 94 yıl önce başlattığı ve milletin topyekün mücadelesi ile bir destana dönüşen milli mücadelemizin başladığı topraklara gidiyoruz. Bu ziyaret son günlerde tarihin tekerrürden ibaret olduğunu kanıtlarcasına, bazı iç ve dış odakların ülkemizde yaşayan insanlar arasında barış ve kardeşliğin bozulması için çeşitli eylem ve girişimlerde bulunduğu şu dönemde bizim için ayrıca anlamlı. İçimizde son günlerde yaşanan olumsuzlukların hüznü olmasına karşın, başta gençlerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımızın iliklerine işleyen Laik ve Demokratik Cumhuriyet sevdasından aldığımız güçle, milli mücadelemizin başladığı Samsun’da Bandırma Vapurunu, Gazi müzesini ziyaret edecek, Atamızın anıtına çiçekler sunacağız. 19 Mayıs günü de saat 17.00’de Selçuk Cumhuriyet (İstasyon) Meydanı Kurtuluş Yolu Anıtına çiçek sunarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı tüm halkımızla kutlayacağız” dedi.

YORUMLAR
  1. Mustafa Kurt dedi ki:

    Siz önce mevcud yaya geçitlerini boyayin KIZILAY caddesine 5-6 tane yaya geçidi yapin trafiği düzenleyin ondan sonra nereye giderseniz gidin hakkinizdir..

  2. Anonim dedi ki:

    Katılıyorum Mustafa Bey’e.

  3. Anonim dedi ki:

    bravooooo konuyla alakalı çok isabetli bir eleştiri:yaya geçitlerinin boyası,trafiğin düzenlemesi,küresel ısınma,Suriyedeki savaş… herşeyden belediye sorumlu… Paris’teki Şanzelize Caddesinin kaldırım boyaları da eskimiş,belediyeyi mail yağmuruna tutmuşlar niye Selçuk Belediyesi boyamıyor diye;bütün belediye kara kara düşünüyordu geçenlerde…

  4. Anonim dedi ki:

    belediye çalışanları haftasonları forumları ve yorumları takip ederek ekstra mesai yapıyor galiba. şaşırtıcııııııı

  5. mustafa Kurt dedi ki:

    Yukarida yaptigim elestiri birisinin zoruna gitmis galiba, Partizanca cevap veriyor bana! konuyla alakasi yokmus. Arkadasin mantigina göre belediye asli görevlerini yapmazsa yapmasin yeterki bayramlarda bir kaç etkinlik bulunsun tamamdir. Kizmaya gerek yok belediyeler sana bana hizmet için vardir..

  6. ARTEMİS dedi ki:

    bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım. Haberde samsuna gitmekten bahsediliyor siz yaya geçidinden bahsedıosunuz. Belediyeyı çalışanları yada başkanı sevmemenizi anlarım ama böyle boş boş konuşup saçmalamayın ya akıllıca eleştiri yapın yada susun akılsız olduğunuz anlaşılmasın

  7. Anonim dedi ki:

    Mustafa Bey’i anlamak istemeyen anlamaz tabi.Adam belediyenin asli görevinin Selçuk’un sorunlarını çözmek olduğunu ve bu sorunlar dururken,belediyenin asli görevinin milleti Samsun’a götürmek olmadığını söylemeye çalışıyor. Ama tabiki size göre herkes kötü niyetli ve herkes AKP aşığı.

  8. Mustafa Kurt dedi ki:

    ARTEMIS kardeşim, sen belediyenin avukatimisin? neden üzerine alindin anlamadım. Alakasi var veya yok bir eleştiri yaptım o kadar belediye çalisanlarinini sevmediğimi yazmissin nereden çikardin bu anlami? bana veya birilerine SUS demekle AKILSIZ demekle cevap verdiginimi zannediyorsun. Senin basit dediğin yaya geçidi Avrupanin en basit köyünde her sokak basinda var çünkü ana okuluna giden çocuklara yaya geçidini kullanmayi öğretiyorlar üstünlük yayadadır. Selçuk turistik bir ilçe bu gibi basit isler yapilirsa Selçuk’a değer katar. 21.12 itibariyle yorum yapan arkadaşa ne demek istediğimi anladigi için teşekkür ederim..

  9. RÜZGAR dedi ki:

    ATATÜRK’Ü ANLAMADAN ATATÜRK’ÜN YOLUNDA GİTMEDEN NASIL HİZMET BEKLERSİNİZ. MEMLEKETİN BÜTÜN KALELERİ ZAPTEDİLMİŞ, İHANET HER YERDE KOL GEZİYOR SİZ KALKMIŞSINIZ YAYA GEÇİDİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ. YAYA GEÇİDİNİN RENKLERİ İLE BU KADAR İLGİLENİRKEN BİRAZ DA AKP’NİN YOK ETMEYE ÇALIŞTIĞI ATATÜRK VE CUMHURİYET İLE DE BİRAZ İLGİLENİN.

  10. Tarafsız dedi ki:

    Sayın rüzgar,merak etmeyin,kimsenin gücü Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Atatürk’ün kazanımlarını yok etmeye yetmez. TC’yi Ziraat bankasının önünden kaldırabilirler ama bizim kalbimizden kaldıramazlar. Ancak Samsun’a gidilince şimdi ne değişti? Giden insanlar arasında ihanet içinde olanlar vardı da onlara ders olsun diye mi Samsun’a götürüldü?Bırakın kendinizi kandırmayı lütfen,kimin kimi niçin nereye götürdüğünü herkes biliyor. Türkiye’deki tüm belediyelerin birinci görevi o bölgenin halkının sorunlarıyla ilgilenmektir. Bu yaya geçidi sorunu da olabilir,bakımsız turistik alanlar da olabilir.
    Ha,Atatürk’ü gerçekten anlamak istiyorsanız, o zaman Halim Yağcıoğlu’nun “Atatürk’ten son Mektup” şiirini okuyun lütfen.

  11. Mustafa Kurt dedi ki:

    RUZGAR, Bugün istasyon meydaninda bayrami kutladik yeni yapilan meydan, karpuza cafe’nin önü gayet güzel olmuş belediyeyi ve çalisanlari candan tebrik ediyorum. umarim bu yorumum seni memnun eder. Yukaridaki(en bastaki) eleştirimi yok say bayram vardi gereksiz yere eleştiri yaptim kabul ediyorum. Bayramlarda yaya geçidinin gereği yoktur geri kalan 364 gün yaya geçidinden söz etmemişiz zamanimi simdi yani. Atatürk’ü bir tek siz anlıyorsunuz!! Atatürk Eger yasasaydi ve bu gün Selçuk’a gelecek olsaydı ilk önce yaya geçitlerini boyardiniz. Ama için rahat olsun sana kizipta Akp ye üye olmam. Konu bitmiştir..

  12. RÜZGAR dedi ki:

    SAYIN MUSTAFA KURT. ATATÜRK’ÜN AYAK BASTIĞI VE MİLLİ MÜCADELEYİ BAŞLATTIĞI TOPRAKLARA “NEREYE GİDERSENİZ GİDİN DEMEK” AKP’YE ÜYE OLMAYACAK BİRİ İÇİN SON DERECE ÜZÜCÜ. ANCAK HATANI ANLAYARAK ÖZÜR DİLEMEK TE BİR ERDEMDİR. YAPILAN İŞLERİ TAKDİR EDİP BİRDE BENİM MEMNUNİYETİMDEN BAHSETMEN İSE ÇOK SAÇMA….