site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’taki Gazetecilere yemekli kutlama

Selçuk’taki Gazetecilere yemekli kutlama
11.01.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Selçuk Belediyesi Havuz Restaurantta Basın mensuplarına yemek düzenledi. Gecede konuşma yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı basının dördüncü güç olduğuna dikkat çekerek gazetecilerin yol gösterici olduğunu vurguladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Selçuk Belediyesi tarafından Havuz Restaurantta düzenlenen yemeğeSelçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Ali Karakurt, Yılmaz Çırak, Atilla Aksoy ve çok sayıda basın mensubu eşleriyle birlikte katıldı.

Gazetecilerin yol gösterici dördüncü bir güç olduğuna dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı;“Basın mensuplarıyla, arkadaşlarımızla, dostlarımızla bir aradayız. İlçemizin çalışan gazetecileriyle, yazarlarıyla müşterekliğimiz devam ediyor. Her zaman bilgi alışverişi yapıyoruz. Bizlerin basının eleştirilerine karşı açık olma zorunluluğumuz var. Eleştiri yıpratıcı olmadıktan sonra, insanın kişilik haklarına saldırı olmadığı müddetçe bu eleştirileri dikkate alıp bunlarla ilgili düzenlemeleri yapmamız gerekiyor” dedi.

Genel anlamda Selçuk’taki gazetecilerden memnun olduğunu dile getiren Başkan Bakıcı; “İlçemizde görev yapan gazeteci arkadaşlarımızla diyaloglarımız çok iyi gidiyor. Hep birlikte ilçemize katkı koymaya çalışıyoruz. İlçemizin sorunlarını birlikte çözmeye çalışıyoruz. Bizim göremediklerimizi bize gösteriyorlar. Dolayısıyla yol gösterici oluyorlar. Onların söyledikleri bizim için geçerli olan hususlardır” diye konuştu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan vegazetecileri sadece bir gün hatırlamamak gerektiğine dikkat çeken Başkan Bakıcı;“Gazetecilerle birlikteliğimiz her zaman devam edecek. Basın gerçekten dördüncü güçtür. Halkın bilgi almasını sağlayıcı görevleri vardır. Bu görevlerini de yapmaları için biz elimizden geleni yapacağız. Kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.
Oldukça samimi bir ortamda Gazeteciler ile akşam yemeği yiyen ve onlarla sohbet eden Başkan Bakıcı, yemeğe katılan tüm gazetecilere çeşitli hediyeler verdi.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

TJ3A1019

TJ3A1341

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Çok güzel bir toplantı olmuş.Selçuk!ta gerçekleşen yatırımları halka duyuran basın mensupları bu güzel ortamı halka duyurmak için kolları sıvamış.

  2. Anonim dedi ki:

    Yemek yiyen basın mensupları maaşların ödenmediğini de haber yapacaklarmı ?