Selçuk Haber

Selçuk’ta Yerel Seçimler İçin Adaylar Netleşti

akp-chp-mhp

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde adaylar netlik kazanmaya başladı. Geçtiğimiz ay içinde bizzat Devlet Bahçeli tarafından MHP Belediye Başkan adaylığı açıklanan Levent Görür’den sonra, CHP Parti Meclisi tarafından da tekrar belediye başkan adaylığı açıklanan CHP adayı Vefa Ülgür’den sonra, AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı da açıklandı.

Balçova Termal Otel’deki toplantı sonrası açıklanan AK Parti İzmir İlçe adayları arasında Selçuk’ta Zeynel Bakıcı AK Partinin adayı olarak belirlendi.

Adaylığı açıklanan Zeynel Bakıcı akşam saatlerinde Selçuk’a geldi. Parti binası önünde bir gurup partili tarafından karşılanan Zeynel Bakıcı’ya ilçe başkanı Sema Yeşilçimen eşlik etti. Parti önünde Sema Yeşilçimen ve Zeynel bakıcı birer kısa konuşma ile partililere seslendi.

Sema Yeşilçimen: “Zorlu Yolun İlk Raundunu aldık”

Selçuk Ak Parti İlçe başkanı Sema Yeşilçimen yaptığı konuşmada “Uzun süreden beri partimizin, belediye başkan adayını bekliyordunuz. Kim olacak diye soranlara Selçuk halkının gönlüne giren bizim belediye başkan adayımız olacaktır diyordum. Her zaman bahsettiğim gibi benim gençlik yıllarımdaki  bütün devrimleri, bütün devrimciliğimi şuan ülkemin başbakanı ve partimin genel başkanı R. Tayip Erdoğan’a bu kararından dolayı teşekkür ediyorum. Zorlu yolun ilk raundunu aldık. İkinci raundu şu saatten itibaren başlıyor. Bu toplantının daha büyüğünü, daha büyük coşkusunu 30 Mart akşamı yapacağız ve buna kimse engel olamayacak” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Zeynel Bakıcı “ Selçuk için çok önemli günlerden bir tanesi. Selçuk’un gönülden istediği inandığı bir görevlendirmedir. 30 Mart 2014 sandıklar açıldığında hayırlısıyla, artık Selçuk değişimin gelişimin refah düzeyinin arttığı bir kent olacaktır. Işık görüldü, yol görüldü. Artık Selçuk’un yolu açık” dedi.

Bu arada yarışta bende varım diyen Milli Görüş geleneğinin devamı olan Saadet Partisi de Selçuk Belediye Başkan Adayını Mehmet Aslan olarak açıkladı.
[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

 

Exit mobile version