site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kubilay Caddesinde Yeni Bir Ayakkabı Mağazası Açıldı

Kubilay Caddesinde Yeni Bir Ayakkabı Mağazası Açıldı
14.10.2012
A+
A-

Kalabalık bir davetli topluluğu huzurunda mağazanın açılışı yapıldı.

Selçuk Belediye Balkanı H.Vefa Ülgür’ün de hazır bulunduğu ve açılış konuşmasını yaptığı, kalabalık bir davetli topluluğu huzurunda, Sniil Shoe ayakkabı mağazası hizmete girdi.

Sıdıka Yolcu ve Nilgün Gedik iş ortaklığı ile açılan mağaza, Selçuk halkına bir yenilik daha kazandırdı. Atatürk Mahallesi Kubilay Caddesi No:15/C de hizmete giren mağazanın açılışını Belediye Başkanı Ülgür yaptı. Konuşmasında işyerinin hayırlı uğurlu olması dilek ve temennisinde bulunan Ülgür. İş yerinin açılış kurdelesini de iş yeri sahipleriyle birlikte kesti.

Daha önce İzmir ve Kuşadası’na ayakkabı almak için gidenlerin, artık Selçuk’ta da aradıkları markaları bulabileceklerini belirten iş yeri sahipleri. Kaliteden ödün vermeyeceklerini, mağaza da bulunan markalardan ZEYN, TADİ çocuk ayakkabısı, DSN, De Marscha, Ev Panduf, gibi çeşitleriyle, mağazayı Selçuk halkının hizmetine sunduklarını.

Bundan böyle; Selçuk’ta iddialıyız “marka arayanlar için” artık Selçuk dışına gitmeye gerek kalmayacak, müşterilerimiz bizi tercih edeceklerdir diyerek, çeşit konusunda kaliteli ürünleri vitrinlerinde bulundurmaya devam edeceklerini ve Selçuk’ta marka olacaklarını belirttiler.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Hayirli , ugurlu olsun…